Tretorn Alnarp Hybrid vinterkängor (dam)

1.504 kr Rek. pris: 1.599 kr

Tretorn Alnarp Hybrid vinterkängor är ideala för kvinnor som söker stil och funktion i ett. Perfekt för kalla vinterdagar tack vare vattentät neopren och FSC®-certifierad naturgummisula som ger komfort och värme. Den återvunna, veganvänliga designen och bra grepp gör dem till ett hållbart och praktiskt val.

Läs mer
Denna vara kommer med FRI FRAKT
Beskrivning
  • Vattentät konstruktion: Alnarp Hybrid vinterkängor är delvis vattentäta tack vare deras unika kombination av gummi och neopren. Neoprenet och gummit hindrar vatten från att tränga in, vilket gör dem idealiska för både stadsliv och naturvandringar i vått väder.
  • Hållbara material: Yttersulan är tillverkad av FSC®-certifierad naturgummi, vilket bidrar till att skydda miljön. Innersulan är formgjuten av “bloom”, ett material som använder algbiomassa, vilket hjälper till att minska övergödning i vattendrag.
  • Optimal komfort och värme: Skorna har ett mysigt pile-foder som håller dina fötter varma även under kalla dagar. Den rejäla sulan ger extra komfort och stöd under längre användning.
  • Anpassade för säkerhet och stabilitet: Alnarp Hybrid är stabila tack vare sin metallförstärkta sula och har även med bra grepp, vilket ger säkerhet när du går på olika underlag. Dessutom har de förstärkt häl och tåkappa för extra skydd och hållbarhet.
  • Vegan och reflekterande detaljer: Kängorna är veganvänliga och inkluderar reflekterande detaljer för ökad synlighet och säkerhet i mörkare förhållanden, vilket ger en idealisk blandning av mode och funktionalitet.

Skötselråd

Du behöver inte impregnera dem, eftersom neoprenet och gummit i sig själv är vattentätt. Handtvätta dina hybridskor i ljummet vatten med en mjuk svamp eller trasa. Använd inga starka rengöringsmedel eller något som innehåller olja eller syra. När man använder skorna kan det bildas kondens inne i skon vilket gör att fodret blir fuktigt, så det är bra att ta ut innersulan för vädring och låta skon torka utan sula fram till nästa användning. Alla Tretorns hybridskor har därför löstagbar innersula.

Färg

Black, Safari

Storlek

36, 37, 38, 39, 40, 41

Du kanske också gillar

2.018 kr
454 kr
1.435 kr
3.484 kr
2.199 kr
2.704 kr
1.375 kr
398 kr