Keen Revel IV High Polar vinterkängor (dam)

1.928 kr

Keen Revel IV High Polar är det självklara valet för vinteräventyraren som söker extrem värme och komfort. Med isolering ner till -40°C, KEEN.POLAR TRACTION för säkert grepp på is och snö, samt ett rymligt passform, är dessa kängor idealiska för långa vinterdagar. Den miljövänliga lädret och Eco Anti-Odor håller dig fräsch under användning. Perfekt för vintervandring och skoteräventyr.

Läs mer
Denna vara kommer med FRI FRAKT
Beskrivning
  • Isolering och värme: Med 400g av KEEN.WARM återvunnet P.E.T. isolering är dessa stövlar designade för att stå emot extrem kyla ner till -40°F/-40°C. Thermal Heat Shield innersula fångar och behåller kroppsvärmen effektivt.
  • Bästa grepp: KEEN.POLAR TRACTION yttersulan ger enastående grepp på snö och is tack vare 5 mm multidirektionella dubbar, vilket säkerställer pålitlig stabilitet och säkerhet i hala förhållanden.
  • Hållbara material: Stövlarna är tillverkade med miljömedvetet föredraget läder och prestandanät, vilket bidrar till hållbarhet och andningsförmåga. Metallettor ger extra hållbarhet för långvarig användning.
  • Komfort och rörelsefrihet: Design med generöst utrymme över framfoten låter tårna sprida sig för extra komfort. En hack i baksidan ger Achilles ökad rörelse och komfort, medan en stabilitetsskena ger lätt stabilitet.
  • Doftkontroll och underhåll: Eco Anti-Odor teknologi motverkar dålig lukt, och den vattenresistenta läderytan kan enkelt underhållas genom att borsta bort smuts och torka av med en handduk.
Färg

Black/North Atlantic

Storlek

38.5, 39.5, 40.5, 38, 39, 40, 41

Du kanske också gillar

5.086 kr
1.278 kr
1.699 kr
1.998 kr
112 kr
344 kr
735 kr