Canada Snow Mount Marty High vinterkängor (dam)

2.800 kr

Canada Snow Mount Marty High vinterkängor, är ett utmärkt val för kvinnor som söker komfort och värme i vinterkylan. Dessa eleganta svarta kängor med mocka-utsida och fårskinnsfoder håller dina fötter mysigt varma. Med ett flerskiktat isolerande mellansula och lätt gummisula är de idealiska för isiga promenader och kalla dagar.

Läs mer
Denna vara kommer med FRI FRAKT
Beskrivning
  • Material av överdel: Kängan har en svart ovandel av mocka, vilket ger ett elegant utseende och skydd mot väta. Mockan är också slitstark, vilket gör kängorna hållbara för vinteranvändning.
  • Foder och komfort: Invändigt är kängan fodrad med vit fårskinnspäls, vilket ger överlägsen komfort och värme. Dessutom bidrar det fodrade insulan i ull på textil till extra termisk isolering.
  • Bortre komfort och isolering: Mellansulan innehåller kork, aluminium och thinsulate-lager, vilket säkerställer utmärkt isolering och håller fötterna varma i kalla väderförhållanden.
  • Sula: Yttersulan är tillverkad av en lättvikts gummiblandning som ger bra grepp och underlättar smidig rörelse på olika underlag utan att tynga ner kängorna.
Färg

Black

Storlek

37, 38, 39, 40, 41

Du kanske också gillar

1.111 kr
529 kr
389 kr
1.699 kr
3.788 kr
1.133 kr
1.943 kr