Marmot Wm’s Orion GORE-TEX Pant skidbyxor (dam)

2.306 kr Rek. pris: 5.000 kr

Oavsett om du ska åka utför eller vill syssla med andra former av vintersport så är det skönt med skidbyxor som det går att lita på. Marmot Orion GORE-TEX skidbyxor för damer är gjorda för att hålla dig varm utan att du blir svettig. Med unik teknik är detta skidbyxorna för dig som ställer högre krav på din utrustning.

Läs mer
Denna vara kommer med FRI FRAKT
Notera
För outlet-varor gäller ångerrätten enbart i 14 dagar.
Beskrivning
  • Vindtäta
  • Vattentäta
  • Med ficka
  • Reflex
  • Slitstarka

Marmot Orion GORE-TEX skidbyxor är bekväma

Marmot Orion skidbyxor för dam är designade för att erbjuda komfort. Det återvunna GORE-TEX-tyget är lättviktigt. Samtidigt får du komplett skydd mot vind och regn. Du kan sätta dig ner i snön utan oro för att vatten kommer att leta sig in.

Rörligheten är fin. I grenen har du en kil som gör det lättare för dig att röra på dig. Dessutom finns det mer utrymme omkring knäna. Det är ett måste för dig som kommer att syssla med riktigt rörlig vintersport!

Vid midjan har du spänne och dragkedja som du använder för att få rätt passform. Det gör det lättare att välja rätt storlek. Vatten kan som sagt inte ta sig in men fukt kan du släppa ut. På byxbenen finns det dragkedjor som du kan öppna för ventilation.

Säkra och slitstarka skidbyxor

Materialet är slitstarkt och lätt att underhålla. Dessutom har Marmot förstärkt Orion skidbyxorna med Cordura Scuff Guards. Det bidrar med ökad slitstarkhet och därmed kan du använda byxorna flitigt under hela säsongen och sedan plocka fram dem igen året därpå.

Orion skidbyxan har också RECCO reflexer. Det innebär att du kommer att synas mycket bättre i mörkret vilket är viktigt om du ska köra skoter i spår eller vid en trafikerad väg. Du får också säkerhet för det du tar med dig. Fickan som finns på låret är vattentät och har en dragkedja så att inget ramlar ur.

Marmot tillverkar kläder och utrustning för vintersport

Marmot började som ett mindre projekt år 1974 i USA då ett gäng studenter med intresse för klättring även gav sig på att tillverka bra utrustning för äventyren. Idag står Marmot bakom en lång rad vinterplagg och utrustning som är väl anpassad till det alpina klimatet. De är dessutom fokuserade på hållbarhet och tillverkar för det mesta sina kläder av återvunna material.

Fakta

Material 100% återvunnen polyester
Färger Svart, koppar
Passform Atletisk
Vikt 488 gram
Vattentäthet 23 000 mm
Ånggenomsläpplighet (MVTR) RET  <9
Storlekar XS-XL
Färg

Black, Copper

Storlek

XS, S, M, L, XL

Du gillar kanske också

You may also like