Vattentät kikare Silva Epic 10

959 kr

Se långt utan imma och med ett fast grepp med Silva Epic 10. En vattentät kikare du lätt får plats med i packningen då du ska ut på tur

Läs mer

3 i lager

Denna vara kommer med FRI FRAKT
Artikelnr: BD196GR10 Kategorier: , GTIN: 7318860198113
Beskrivning
 • Kraftfull förstoring – förstorar 10 gånger!
 • Kompakt – går att fälla ihop
 • Vattentät – fungerar i våta miljöer
 • Greppvänlig – gummigrepp motverkar att du tappar kikaren

Silva Epic 10 är en kompakt och effektiv kikare

Ibland kan en kikare kännas som en onödig lyx. Särskilt när du inte har så mycket plats över i packningen. Då kommer en Silva Epic 10 kikare väl till pass. Det här är en vattentät kikare som du kan vika ihop. Det gör den enkelt får plats även i en ryggsäck som redan är full med packning.

Med den här kikaren kan du förstora upp till 10 gånger. Den har BAK-4-optik vilket ger dig sikt som är tydlig och klar. Ytan på kikaren är av gummi och det gör att du får ett bekvämt grepp. Även om det har börjat dugga eller det stänker från sjön har du fortsatt ett bra grepp om kikaren!

En kikare som klarar vatten utan att imma

Vattentålighet kan vara mycket viktigt då du ska ut och fiska, vandra vid vattendrag eller helt enkelt bara vill ha en kikare som klarar av att det börjar regna. Silva Epic 10 kikare kommer inte att imma igen bara för att den utsätts för våta miljöer. Det ger dig god sikt även då du är ute och paddlar eller kör forsränning.

Om du vill ha kikaren om nacken kan du fästa den i nackremmen av neopren som också klarar vatten fint. Kikaren kommer med en putsduk som du kan använda för att se till att tittlinserna alltid är rena och ger dig maximal sikt.

Vem kan ha nytta av Silva Epic 10 vattentät kikare?

Det här är en kikare som kan passa för många olika situationer och ändamål. Den är ett givet val om du ska ut och vandra. Utflykter i naturen blir helt fantastiska då du med kikaren kan se sådant som ligger lite längre bort. Kanske får du syn på ett djur som är för skyggt för att komma nära dig. Perfekt för fågelskådning!

Om du vill se mer omkring dig och få en helt ny upplevelse av din vandring eller annan utflykt är det här ett bra val. Silva Epic 10 kikare kan också vara ett bra val för den som ska ut på fågelotta och vill se lite bättre upp bland träden.

Kikaren fungerar som nämnt bra i våta miljöer och därmed kan den få komma med då du ska ut och paddla kanot eller syssla med annan vattensport. Tänk bara på att 10 gångers förstoring kan vara i det starkaste laget om du är ute på sjön.

Den kan följa med lite var stans då du kan använda bärfodralet som kommer med eller lätt vika ihop och stuva in tillsammans med övrig packning.

Tips – är du ute efter en billig men bra kikare med samma förstoring som denna? Då är Silva Pocket 10x ett bra val.

Fakta

 • Synfält: 101 meter
 • Förstoring: 10 gånger
 • Objektivets diameter: 25 mm
 • Vikt: 290 gram
 • Storlek: 105 x 114 x 45 mm
 • Prisma: BAK-4
 • Gasfyllning: Kväve
 • Vattentålig: IPX7

Du gillar kanske också