Ledlenser Solid Line SH5 pannlampa 350 lm

696 kr

En smidig pannlampa med hela 350 lumen i ljusstyrka som du sätter på och av med en enkel handviftning. Med en låg vikt på endast 86 gram är den perfekt till joggingturen eller arbete utomhus.

Läs mer

2 i lager

Swish, kort, faktura eller delbetalning.

Swish
Visa
Mastercard
  • 350 lumen
  • Fyra ljusstyrkor
  • Rött ljus
  • AAA-batteri eller NiMh
  • 86 gram
  • Av / På med enkel handviftning

Liten, smidig pannlampa för joggingturen

Led Lenser har verkligen satsat på att ta fram en smidig och lättanvänd pannlampa när de skapade Solid Line SH5. En sensor gör att du kan sätta på och av den med en enkel handviftning framför lampan. Den går att enkelt växla mellan fyra styrkor på ljuset och möjlighet till rött ljus för bästa mörkerseende. För att få extra ljusstyrka kan du köpa till ett NiMH-batteri som komplement till de medföljande AAA.

Fokusera och vinkla ljuset

Genom att vrida på linsen kan du fokusera ljuset på en punkt eller få ett bredare allmänljus baserat på ditt behov. Du kan även ställa ljuset 60 grader i höjdled för att passa uppgiften för tillfället. Om du är ute och går vill du kanske ha ljuset lite högre upp och när du läser en karta eller grillar korv passar det bättre med en lägre ljuskägla.

Tillverkad med kvalité och omsorg

Ledlenser har arbetat med ljuskällor i LED-teknik sedan tidigt 1990-tal. Fokus har alltid legat på bra kvalité. Det startade i ett garage i Tyskland och har idag vuxit till ett världsomspännande bolag med runt 1500 anställda. Kunderna är allt ifrån campare, joggare och ryttare till yrkesfolk som behöver ha ett pålitligt ljus i alla förhållanden.

Ljusstyrka: 20, 100, 220 och 350 lm
Batteri: AAA batterier
Batteritid: 5 – 25 timmar beroende på ljusläge
Uppladdningsbar: Nej
Vikt: 86 gram
Vatten- och dammskydd: IP54
Funktioner: AV/PÅ med handviftning, ställbar ljuskägla, tre ljusstyrkor, zoom, AAA batteri , vitt ljus, rött ljus, 120 arbetstimmar

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Ledlenser Solid Line SH5 pannlampa 350 lm”

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]