Sandqvist Arvid ryggsäck av återvunnen polyester

998 kr

Stilren och rymlig ryggsäck av återvunnen och vattenavvisande polyester med praktisk rolltop-öppning. Kapacitet på upp till 15 liter och många smarta fickor.

Läs mer
Denna vara kommer med FRI FRAKT
Beskrivning
  • 15 liters kapacitet
  • Av återvunna PET-flaskor (vegansk)
  • Smart rolltop-öppning
  • Goda förvaringsmöjligheter
  • Komfortabel och ergonomisk

Sandqvist Arvid – Slitstark och miljövänlig ryggsäck

Arvid från Sandqvist är en stilren och funktionell ryggsäck som passar utmärkt för vardagsbruk. Tack vare den smarta rolltop-öppningen har modellen en kapacitet på upp till 15 liter. Du fäster den enkelt med en praktisk hake vid toppen.

Materialet kommer från 100 procent polyester från återvunna PET-flaskor, vilket gör Sandqvists Arvid både slitstark, miljövänlig och vegansk. Det är dessutom vattenavvisande så att ryggsäcken ska kunna hålla dina saker torra även vid lättare regn.

Komfortabel och funktionell

Ryggpanelen i mesh ger bra stöd samtidigt som den svalkar under varmare sommardagar. Du har även ergonomiskt utformade och justerbara axelremmar som tillåter dig att anpassa ryggsäcken efter din egen kroppsform. Ryggsäcken har också en avtagbar bröstrem.

Vad gäller förvaring är Arvid utrustad med ett stort huvudfack, ett 13” laptopfack, en inre meshficka, två yttre sidofickor samt ett flertal fästpunkter och öglor. Perfekt för mindre utrustning som går att fästa utanpå ryggsäcken.

Högkvalitativa ryggsäckar från Sandqvist

Svenska Sandqvist har tillverkat miljövänliga och stilrena väskor sedan 2004. Numera är varumärket välkänt världen över, mycket på grund av företagets förmåga att kombinera hållbarhet med stil och funktionalitet.

I utbudet hittar du allt ifrån ryggsäckar till portföljer och handväskor, alla tillverkade av miljövänliga material som antingen är återvunna eller ekologiska.

Skötsel och hållbarhet

Sandqvist Arvid är tillverkad av 100 procent polyester som kommer från återvunna PET-flaskor, även fodret. Denna typ av polyester har samma hållbarhet och slitstyrka som traditionell polyester, trots att framställningen kräver betydligt färre naturresurser.

Materialet är dessutom vattenavvisande, vilket betyder att mindre regndroppar pärlar sig och rinner av tyget istället för att tränga igenom det. Du kan även köpa till Sandqvist vattenavvisande spray om du vill förbättra skyddet.

Tänk på att den här ryggsäcken inte tål maskintvätt. Det betyder att du måste punktbehandla eventuella fläckar.

Fakta Sandqvist Arvid

Kapacitet: 15 liter
Material: Polyester
Vikt: 0,73 kg
Dragkedja: Ingen dragkedja
Färg: Grön, brun, svart
Färg

Brun, Grön, Svart

Våra favoriter

-30%
Det ursprungliga priset var: 805 kr.Det nuvarande priset är: 564 kr.
Outlet
332 kr
394 kr
-75%
Det ursprungliga priset var: 170 kr.Det nuvarande priset är: 43 kr.
-30%
Det ursprungliga priset var: 520 kr.Det nuvarande priset är: 364 kr.
-50%
Det ursprungliga priset var: 2.299 kr.Det nuvarande priset är: 1.150 kr.
-30%
Det ursprungliga priset var: 4.999 kr.Det nuvarande priset är: 3.499 kr.
1.164 kr