Sandqvist Forest Hike dagstursryggsäck med roll top

1.528 kr Rek. pris: 2.195 kr

Ergonomisk och funktionell dagstursryggsäck av återvunna och veganska material. Praktisk rolltop-öppning ger en kapacitet på maximalt 29 liter.

Läs mer
Denna vara kommer med FRI FRAKT
Beskrivning
  • Kapacitet på 20 – 29 liter
  • Smart rolltop-öppning
  • Av återvunna och veganska material
  • Ergonomisk passform
  • Smarta fack och kompressionsremmar

Sandqvist Forest Hike – Funktionell rolltop-ryggsäck för dagsturer

Precis som namnet antyder är Forest Hike en perfekt ryggsäck för dagsutflykter i skog och mark. Ryggsäcken väger inte ens ett kilo, vilket gör den lätt att bära, och tack vare sin praktiska rullöppning rymmer den mellan 20 och 29 liter.

Forest Hike är dessutom en mycket miljövänlig ryggsäck då den är tillverkad av veganska och återvunna material, närmare bestämt nylon och polyester. Det ger dig en lättviktig och slitstark ryggsäck som klarar många av naturens prövningar.

Hög komfort och gott om förvaring

Den ergonomiska ryggplattan och axelremmarna gör Forest Hike behaglig att bära, även på längre turer. Du har också en bröstrem som bidrar med extra stabilitet och avlastning samt kompressionsremmar som du kan använda för att komprimera packning med stor volym.

Bortsett från huvudfacket har du även ett 15” laptopfack där du kan förvara din dator samt flera sidofickor för mindre utrustning eller vattenflaskor. Du har också flera praktiska fästpunkter där du till exempel kan fästa en mugg eller en kompass.

Varför välja ryggsäck från Sandqvist?

Det finns goda anledningar att välja en ryggsäck från Sandqvist om du värdesätter kvalitet, funktionalitet, design och hållbarhet. Det här svenska företaget grundades nämligen med visionen att du som användare inte ska behöva kompromissa med något av dessa områden.

Sandqvist använder enbart miljövänliga material i sin produktion och arbetar aktivt med att minska sitt klimatavtryck inom alla områden. De samarbetar dessutom bara med leverantörer som kan erbjuda säkra miljöer, rättvisa arbetsförhållanden och data över koldioxidutsläpp.

Skötsel och hållbarhet

Forets Hike är tillverkad av 100 procent återvunna material, närmare bestämt nylon 420D MIPAN regen® ROBIC-nylon från produktionsavfall samt polyester. Det yttre materialet är dessutom vattenavvisande då det behandlats med en dwr coating.

Om du vill öka livslängden på din Forets Hike kan du med fördel använda Sandqvists egna produkter för materialvård. Tänk även på att punktbehandla fläckar eftersom maskintvätt kan skada materialet och försämra dess egenskaper.

Fakta Sandqvist Forest Hike

Kapacitet: 29 liter
Material: Nylon, polyester
Vikt: 0,84 kg
Dragkedja: Ingen dragkedja
Färg: Grön, Navy, Svart
Färg

Grön, Multi Brown, Navy, Svart

Våra favoriter

1.359 kr
-51%
Det ursprungliga priset var: 1.708 kr.Det nuvarande priset är: 834 kr.
-30%
Det ursprungliga priset var: 1.100 kr.Det nuvarande priset är: 770 kr.
-30%
Det ursprungliga priset var: 798 kr.Det nuvarande priset är: 559 kr.
-50%
Det ursprungliga priset var: 1.232 kr.Det nuvarande priset är: 616 kr.
578 kr
378 kr