Sandqvist Hege ryggsäck av läder & ekologisk bomull

1.996 kr

Rymlig och stilren vardagsryggsäck av ekologisk bomull med läderdetaljer och kapacitet på 15 liter. Stort laptopfack och stängning med dubbla metallspännen.

Läs mer
Denna vara kommer med FRI FRAKT
Beskrivning
  • Kapacitet på 15 liter
  • Av ekologisk bomullscanvas med läderdetaljer
  • 15” laptopfack
  • Stängning med dubbla metallspännen
  • Slitstarkt YKK-metallblixtlås

Sandqvist Hege – Klassisk och rymlig ryggsäck

Hege är en klassisk ryggsäck från Sandqvist med en elegant design, flera smarta funktioner och en kapacitet på 15 liter. Det gör den lämplig för vardagsbruk, men också för lite kortare dagsturer i skog och mark.

Ryggsäcken är tillverkad av slitstark, ekologisk bomullscanvas med detaljer i läder. Huvudfacket har ett kvalitativt YKK-metallblixtlås och locket stänger du med hjälp av dubbla metallspännen, vilket bidrar till ryggsäckens tidlösa look.

Smarta förvaringsmöjligheter och god komfort

Det stora laptopfacket på insidan av ryggsäcken passar datorer på upp till 15”. Du har även en innerficka med blixtlås för dina viktigaste prylar samt en ytterficka där du kan förvara saker du behöver enkel åtkomst till.

Axelremmarna är i vanlig ordning justerbara för optimal bärkomfort och du kan även bära ryggsäcken i läderhandtaget.

Vilka är Sandqvist?

Sandqvist grundades år 2004 med visionen att erbjuda ryggsäckar, väskor och accessoarer som både är stilrena, funktionella och miljövänliga. Idag har företaget gjort sig ett namn bland en stor mängd moderna och miljömedvetna användare världen över.

I sortimentet finns ryggsäckar och weekendväskor, men även handväskor, portföljer och olika typer av accessoarer. Samtliga produkter är tillverkade av hållbara material och tillverkade med miljön i åtanke.

Skötsel och hållbarhet

Sandqvist Hege är tillverkad av 100 procent ekologisk bomull med detaljer i läder. Bomullen odlas i Indien utan skadliga kemikalier och har en nästan halverad klimatpåverkan jämfört med konventionella bomullsodlingar.

Eftersom ryggsäcken kan färga av sig vid friktion och fukt bör du vara försiktig när du bär ljusa kläder. Tänk även på att den inte tål maskintvätt och att du därför måste punktbehandla eventuella fläckar.

Fakta Sandqvist Hege

Kapacitet: 15 liter
Material: Bomull, läder
Vikt: 1,22 kg
Dragkedja: YKK
Färg: Olive, svart
Färg

Olive, Svart

Våra favoriter

1.469 kr
2.868 kr
278 kr
727 kr
2.777 kr
2.068 kr
981 kr