Sandqvist Ilon vattentålig ryggsäck

997 kr

Vattentålig och funktionell ryggsäck av återvunnen polyester med läderdetaljer ur Sandqvists Urban Outdoor-serie. Rymmer upp till 18 liter och har praktisk rullöppning.

Läs mer
Denna vara kommer med FRI FRAKT
Beskrivning
  • Kapacitet på upp till 18 liter
  • Av miljövänliga material
  • Rullöppning och laptopfack
  • Klarar lättare regn
  • Snygga patchdetaljer av läder

Sandqvist Ilon – Snygg och vattentålig ryggsäck

Ilon är en snygg och funktionell ryggsäck ur Sandqvists Urban Outdoor-serie som passar lika bra för vardagspendling i storstaden som för dagsturer i skogen. Ryggsäcken är tillverkad av vattentåliga material, bekväm att bära och rymmer din viktigaste packning.

Beroende på hur mycket du rullar ner den smarta rullöppningen rymmer Ilon mellan 14 och 18 liter, vilket är tillräckligt för dina viktigaste saker. De vadderade axelbanden går enkelt att justera efter behov för optimal bärkomfort, oavsett aktivitet.

Många smarta förvaringsmöjligheter

Med Sandqvist Ilon kan du enkelt organisera dina saker. Utöver huvudfacket har du nämligen ett laptopfack med dragkedja på baksidan som rymmer datorer på upp till 13”.

På insidan av ryggsäcken finns en meshficka där du kan förvara småsaker som annars lätt kan tappas bort. Prylar som du behöver extra smidig åtkomst till kan du istället placera i det generösa facket på framsidan.

Med hjälp av kompressionsremmarna på utsidan blir det enkelt att förminska storleken på packning som tar upp mycket volym, exempelvis kläder. Perfekt om du vill göra ryggsäcken lite smidigare.

Miljövänliga och kvalitativa ryggsäckar från Sandqvist

Det svenska varumärket Sandqvist har tillverkat högkvalitativa ryggsäckar och väskor med miljön i åtanke sedan 2004. Visionen är att användare helt enkelt inte ska behöva välja mellan varken kvalitet, design eller hållbarhet.

Många av Sandqvists produkter är tillverkade av återvunna och ekologiska material. De tillverkas dessutom i en säker miljö under rättvisa arbetsförhållanden. På företagets hemsida kan du läsa allt om företagets materialleverantörer och deras produktionskedja.

Skötsel och hållbarhet

Ytter- och innerfodret i Ilon är tillverkat av 100 procent återvunnen polyester med en extra tät väv, vilket ger dig en ryggsäck som tål både revor och slitage. Eftersom den dessutom är vattentålig rinner mindre vattendroppar av tyget istället för att tränga igenom det.

Likt många andra ryggsäckar från Sandqvist tål Ilon inte maskintvätt. Får du en fläck ska du istället punktbehandla den, gärna med hjälp av någon av företagets egna specialanpassade produkter för materialskötsel.

Fakta

Kapacitet:18 liter
Material:Polyester, läder
Vikt:0,64 kg
Dragkedja:YKK
Färg:Bronze, dark green, multi green, navy, svart
DimensionerN/A
Färg

Bronze, Dark Green, Navy, Svart, Blue Steel, Clover Green, Multi Clover Green, Multi Dark, Multi Dew Green/Night Grey

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Sandqvist Ilon vattentålig ryggsäck”

Du gillar kanske också

You may also like