Sandqvist Konrad vattenavvisande ryggsäck med roll top

1.494 kr Rek. pris: 1.795 kr

Praktisk ryggsäck med rullöppning av återvunnen polyester med vattenavvisande TPU-beläggning och reflexwebbing. Kapacitet på mellan 15 och 18 liter.

Läs mer
Denna vara kommer med FRI FRAKT
Beskrivning
  • Vattenavvisande ytterbeläggning
  • Praktisk rullöppning
  • Rymmer upp till 18 liter
  • Reflexer för bättre synlighet i mörker
  • Vadderade axelband och ryggplatta

Sandqvist Konrad – Vattentålig ryggsäck med snygg design

Konrad är en ryggsäck ur Sandqvists Stream-serie för dig som varken vill kompromissa med komfort, hållbarhet eller funktionalitet. Ryggsäcken är tillverkad av återvunnen polyester och har en vattentät TPU-beläggning för att hålla dina saker torra vid lättare regnväder.

Den smarta rolltop-öppningen gör att du får plats med mellan 15 och 18 liter packning, beroende på om du fyller den ända upp eller inte. Blixtlåset till huvudfacket är av typen YKK® AquaGuard, vilket också bidrar till att vatten inte tar sig in i väskan.

Hög funktionalitet

Vad gäller förvaring har du utöver det stora huvudfacket ett 13” laptopfack som håller din dator torr och repfri när du är på språng. Du har också flera smarta innerfickor för dina småprylar.

Axelbanden är vadderade och justerbara för att du ska hitta en skön passform. Även ryggplattan på den här ryggsäcken är vadderad för bästa möjliga komfort. Ytterligare en finess är webbingen i reflexmaterial som gör att du syns bättre i mörker.

Varför välja Sandqvist?

Sandqvist är ett svenskt företag som tillverkar stilrena och funktionella väskor för den miljömedvetne användaren. I utbudet hittar du allt ifrån ryggsäckar, både för vardagsbruk och kortare dagsvandringar, till portföljer, weekendväskor och handväskor.

För att minska sitt klimatavtryck arbetar Sandqvist med återvunna och ekologiska material som alla tillverkas under rättvisa arbetsförhållanden. De erbjuder full transparens gällande sin produktionskedja som du kan läsa mer om på företagets hemsida.

Skötsel och hållbarhet

Materialet i Konrad består av 100 procent återvunnen polyester med en extra spänd och tät väv, ett material ursprungligen framtaget för skyddsvästar. Även fodret är tillverkat av återvunnen polyester och beslagen av återvunnet vävband.

Den vattentäta beläggningen av termoplastisk polyuteran (TPU) håller dina saker torra även vid lättare regn. Observera att den dock inte gör ryggsäcken helt vattentät.

Konrad tål inte maskintvätt, utan eventuella fläckar ska alltid punktbehandlas. Om du vill öka livslängden på ryggsäcken kan det vara en god idé att använda Sandqvists egna specialprodukter för materialskötsel.

Fakta Sandqvist Konrad

Kapacitet: 18 liter
Material: Polyester, TPU, vävband
Vikt: 0,6 kg
Dragkedja: YKK
Färg: Svart, blå/svart
Färg

Svart, Svart/Blå, Multi Dark

Du gillar kanske också

You may also like