Sandqvist Hege Metal Hook ryggsäck

2.794 kr

Rymlig ryggsäck ur Sandqvist Classics-serie av ekologisk bomullscanvas med läderdetaljer. Kapacitet på 15 liter med praktiska innerfickor och justerbara axelremmar.

Läs mer
Denna vara kommer med FRI FRAKT
Beskrivning
  • Stilren ryggsäck för vardagsbruk
  • Kapacitet på 15 liter
  • Av ekologisk bomull
  • Praktiska innerfickor
  • Stängning med metallkarbinhakar

Sandqvist Hege Metal Hook – Stilren ryggsäck av ekologisk bomull

Hege Metal Hook är en stilren och klassisk ryggsäck av ekologisk bomullscanvas med snygga läderdetaljer. Ryggsäcken har en kapacitet på 15 liter, vilket gör den utmärkt att använda som vardagsryggsäck.

Axelremmarna är justerbara och du kan även bära ryggsäcken i topphandtaget. Istället för ett traditionellt blixtlås har Hege Metal Hook en snygg knäppning med rejäla karbinhakar av metall. Du kan dessutom justera storleken på öppningen med tre metallknappar.

Gott om förvaringsutrymmen

Ryggsäckens stora huvudfack ger dig gott om utrymme för dina prylar. Du har dessutom ett extra stort laptopfack som rymmer de flesta datorer upp till 15” samt en innerficka med blixtlås där du kan förvara dina viktigaste småsaker.

Kort om Sandqvist

Är du ute efter produkter med låg klimatpåverkan, utan att kompromissa med design eller kvalitet kan Sandqvist vara ett bra val. Det svenska företaget grundades nämligen med visionen att erbjuda sofistikerade väskor och ryggsäckar med miljön i åtanke.

Hållbarhet genomsyrar hela verksamheten, från rättvis framställning av material till klimatsmarta transporter. Sandqvist uppmuntrar även sina kunder att laga sina väskor istället för att kasta dem genom att erbjuda reservdelar såväl som reparation.

Skötsel och hållbarhet

Hege Metal Hook är tillverkad av 100 procent ekologisk bomullscanvas med detaljer i läder. Bomullen kommer från ett småskaligt jordbruk i Indien där den odlas utan vare sig konstgödsel eller kemiska bekämpningsmedel som kan ha en skadlig effekt på miljön.

Den här ryggsäcken tål inte maskintvätt, vilket betyder att du behöver punktbehandla eventuella fläckar. Det kan också vara bra att veta att modellen kan färga av sig på ljusare kläder i samband med väta och friktion.

Fakta Sandqvist Hege Metal Hook

Kapacitet: 15 liter
Material: Bomull, läder
Vikt: 1,120 kg
Dragkedja: YKK
Färg: Olive, svart
Färg

Olive, Svart

Du gillar kanske också

You may also like