Sandqvist Dante Vegan roll top ryggsäck

906 kr

Elegant och funktionell ryggsäck tillverkad av veganska material med vattenavvisande botten. Praktisk rolltop-öppning ger en kapacitet på upp till 23 liter.

Läs mer
Denna vara kommer med FRI FRAKT
Beskrivning
  • Av veganska material
  • Rymmer upp till 23 liter
  • Praktisk rolltop-öppning
  • 15” laptopfack
  • Vattenavvisande botten

Sandqvist Dante Vegan – Stilren och vegansk ryggsäck

Dante Vegan är en elegant och rymlig ryggsäck från Sandqvist tillverkad av en helt vegansk canvasmix med foder av återvunnen taft. Botten av väskan är dessutom behandlad med silk print coating, ett vattenavvisande material som ger extra god fuktresistens.

Den praktiska roll top-öppningen gör att Dante Vegan rymmer mellan 16 och 23 liter. Det gör den lika passande för vardagsbruk såväl som för kortare dagsturer i naturen där du kan behöva lite extra packning.

Funktionell och mångsidig

Utöver det rymliga huvudfacket har du ett stort laptopfack som rymmer de flesta bärbara datorer upp till 15”. Du har även en ytterficka med blixtlås, perfekt för saker du behöver snabb och enkel åtkomst till.

Dante Vegan är dessutom extra mångsidig eftersom du kan bära den på tre olika sätt; antingen med de justerbara axelremmarna, i topphandtaget eller sidohandtaget.

Miljövänliga ryggsäckar från Sandqvist

Svenska Sandqvist grundades 2004 efter att grundarna noterat en brist på ryggsäckar och väskor som både är moderna, funktionella och miljövänliga. Visionen är helt enkelt att tillverka produkter som tilltalar både mode- och miljömedvetna användare.

I det breda utbudet ryms allt ifrån ryggsäckar till handväskor och portföljer. Samtliga produkter är tillverkade med hänsyn till både miljö och människa, från materialval till produktion och transport. Mer information om produktionskedjan hittar du på hemsidan.

Skötsel och hållbarhet

Dante Vegan är en helt vegansk ryggsäck tillverkad av en canvasmix bestående av 65 procent ekologisk bomull och 35 procent återvunnen polyester. Fodret är istället av 100 procent återvunnen taft.

Eftersom canvasmixen är otvättad kommer den att blekna med tiden och ge ryggsäcken ett helt nytt utseende. Du bör dock vara försiktig om du bär ljusa kläder eftersom materialet kan färga av sig vid fukt och friktion.

Tänk på att punktbehandla fläckar på tyget eftersom Dante Vegan inte tål maskintvätt. Använd gärna Sandqvists egna specialprodukter om du vill öka ryggsäckens livslängd.

Fakta Sandqvist Dante Vegan

Kapacitet: 23 liter
Material: Bomull, polyester, taft
Vikt: 0,66 kg
Dragkedja: Ingen dragkedja
Färg: Autumn Leaf, Fossil, Yellow Leaf, Olive, Svart
Färg

Autumn Leaf, Fossil, Olive, Yellow Leaf, Black/Black Webbing, Black/Coating, Dawn Green/Black Webbing

Våra favoriter

Outlet
406 kr
-30%
Det ursprungliga priset var: 858 kr.Det nuvarande priset är: 601 kr.
-50%
Det ursprungliga priset var: 417 kr.Det nuvarande priset är: 209 kr.
-30%
Det ursprungliga priset var: 1.517 kr.Det nuvarande priset är: 1.062 kr.
2.174 kr
-50%
Det ursprungliga priset var: 714 kr.Det nuvarande priset är: 357 kr.