Sandqvist Dante ryggsäck med rullöppning

906 kr Rek. pris: 1.395 kr

Rymlig ryggsäck med minimalistisk design och kapacitet på upp till 23 liter tack vare praktisk rullöppning. Perfekt för vardagsbruk och kortare dagsturer.

Läs mer
Denna vara kommer med FRI FRAKT
Beskrivning
  • Kapacitet på mellan 16 – 23 liter
  • Praktisk rullöppning med blixtlås
  • Minimalistisk design
  • Stort 15” laptopfack
  • Goda förvaringsmöjligheter

Sandqvist Dante – Stilren och rymlig ryggsäck

Dante är en minimalistisk ryggsäck med hög kapacitet ur Sandqvists Ground-serie. Med en vikt på endast 600 gram är detta dessutom en av varumärkets lättare modeller, vilket kan vara fördelaktigt både om du ska använda den till vardags eller på dagsturer i skogen.

Tack vare den blixtlåsförsedda rullöppningen är det möjligt att själv anpassa ryggsäckens kapacitet mellan 16 och 23 liter. Du kan antingen fylla ryggsäcken ända upp till blixtlåset eller rulla ihop öppningen och fästa med det högkvalitativa läderspännet.

Smidig förvaring av dator och småprylar

I den bakre delen av det rymliga huvudfacket finns ett 15” stort laptopfack. Det gör det möjligt att bära med även lite större datorer på ett säkert sätt, utan risk för skador eller repor.

Sandqvist Dante har även två praktiska innerfickor där du kan förvara dina viktigaste prylar samt en ytterficka med blixtlås för saker du behöver kunna nå snabbt.

Hållbara ryggsäckar från Sandqvist

Det finns många goda anledningar att välja Sandqvist när du ska köpa ryggsäck eller väska. Här får du nämligen en utmärkt kombination av design, kvalitet och hållbarhet. Sandqvist erbjuder full transparens genom hela sin produktionskedja, från odling till transport.

Bortsett från att arbeta med återvunna och ekologiska material uppmuntrar Sandqvist även sina kunder att reparera sina trasiga ryggsäckar istället för att slänga dem. Därför är det möjligt att köpa reservdelar, men också lämna in ryggsäckarna på reparation.

Skötsel och hållbarhet

Dante är tillverkad av en blandning mellan ekologisk bomull (65%) och återvunnen polyester (35%) med detaljer av läder och ett foder av återvunnen taft. Eftersom canvastyget är otvättat kommer det att blekna med tiden, vilket ger ryggsäcken ett helt nytt utseende.

Eftersom tyget kan färga av sig bör du vara försiktig när du bär ljusa kläder. Tänk även på att Dante inte kan maskintvättas, utan att du måste punktbehandla fläckar. Du kan även använda Sandqvists egna skötselprodukter för att förlänga väskans livslängd.

Fakta Sandqvist Dante

Kapacitet: 23 liter
Material: Bomull, polyester, taft, läder
Vikt: 0,6 kg
Dragkedja: YKK
Färg: Svart, Olive, Navy, Fossil, Dark Slate, Dusty Green
Färg

Black, Dark Slate, Dusty Green, Fossil, Navy, Dawn Green, Honey Yellow, Stone Grey

Du gillar kanske också

You may also like