Sandqvist Bernt vattenavvisande ryggsäck

1.076 kr Rek. pris: 1.795 kr

Vattenavvisande och modern ryggsäck av 100 procent återvunnen polyester med praktisk rullöppning och kompressionsremmar. Rymmer mellan 21 och 25 liter.

Läs mer
Denna vara kommer med FRI FRAKT
Beskrivning
  • Av vattenavvisande och återvunnet material
  • Snygga läderdetaljer
  • Rymmer upp till 25 liter
  • Rullöppning och kompressionsremmar
  • Laptopfack för datorer med 13” skärm

Sandqvist Bernt – Klassisk och vattenavvisande ryggsäck

Bernt från Sandqvist är en modern klassiker för dig som värdesätter komfort och design såväl som funktionalitet. Den här ryggsäcken är nämligen tillverkad av vattenavvisande och återvunnen polyester med stilrena läderdetaljer.

Den praktiska rullöppningen gör att du får plats med upp till 25 liter packning beroende på hur mycket du väljer att rulla ner den. Detta i kombination med materialet gör att Sandqvist Bernt passar lika bra till vardags som för enklare dagsturer i skog och mark.

Praktisk och komfortabel

Utöver det stora huvudfacket med rullöppning har ryggsäcken även två inre meshfickor där du kan förvara dina värdesaker. Du har även två flaskfickor på utsidan av ryggsäcken samt ett laptopfack på baksidan som passar datorer upp till 13”.

Axelremmarna är justerbara och vadderade för bästa möjliga komfort. En annan finess med Bernt är dess yttre kompressionsremmar. De kan du använda för att enkelt få minskad volym på mjukare packning.

Kvalitativa ryggsäckar från Sandqvist

Sandqvist är en svensk tillverkare av ryggsäckar och väskor av olika slag, exempelvis ryggsäckar, portföljer och handväskor. Genom att kombinera stilren design med hållbara material erbjuder Sandqvist produkter för den moderna, men miljömedvetna användaren.

Företaget arbetar i stor utsträckning med återvunna och ekologiska material samtidigt som de säkerställer att materialen tillverkas med hänsyn till både människa och miljö. De uppmuntrar dessutom till återanvändning genom att erbjuda reservdelar och tillgång till reparationer.

Skötsel och hållbarhet

Sandqvist Bernt är tillverkad av 100 procent återvunnen polyester. Dess spända och täta väv ger dig en extra stark ryggsäck som klarar både slitage och revor. Den är dessutom vattenavvisande, vilket betyder att vattendroppar vid lättare regn pärlar sig och rinner av.

Fläckar på ryggsäcken ska punktbehandlas eftersom den inte tål maskintvätt. Använd gärna några av Sandqvists egna specialprodukter vid rengöring för bästa möjliga resultat.

Fakta

Kapacitet: 25 liter
Material: Polyester, läder
Vikt: 0,78 kg
Dragkedja: YKK
Färg: Svart, navy, mörkgrön och bronze
Färg

Black, Bronze, Dark Green, Navy, Blue Steel, Clover Green, Marsh Yellow, Multi Dark, Multi Dew Green/Night Grey, Multi Fox Red, Multi Lilac Dawn, Multi Marsh Yellow, Multi Stone, Multi Wheat

Våra favoriter

644 kr
348 kr
892 kr
Outlet
994 kr
-40%
Det ursprungliga priset var: 567 kr.Det nuvarande priset är: 340 kr.
1.810 kr
1.773 kr
1.778 kr