Sandqvist Alva Metal Hook ryggsäck med karbinhake i metall

2.494 kr

Elegant och högkvalitativ ryggsäck av ekologisk bomullscanvas och läder med kapacitet på 8 liter. Säker stängning med karbinhake av metall. Perfekt för vardagsbruk.

Läs mer
Denna vara kommer med FRI FRAKT
Beskrivning
  • Kapacitet på 8 liter
  • Stängning med metallkarbinhake
  • Av ekologisk bomull och läder
  • Elegant design
  • Med 13” laptopfack

Sandqvist Alva Metal Hook – Elegant och slitstark vardagsryggsäck

Alva Metal Hook är en elegant vardagsryggsäck av kvalitetsmaterial som passar både för arbete och fritid. Den ekologiska bomullscanvasen ger ryggsäcken god slitstyrka och detaljerna i läder bidrar till dess tidlös design.

Med en kapacitet på 8 liter rymmer Alva Metal Hook det mesta du kan tänkas behöva till vardags. Ryggsäcken har även en snygg och säker stängning med en karbinhake av metall samt justerbara axelremmar för optimal komfort.

Förvaring för laptop och småprylar

Likt många andra ryggsäckar från Sandqvist är Alva Metal Hook utrustad med ett laptopfack som rymmer datorer upp till 13”. Det gör att du kan ta med dig din dator på språng utan att oroa dig över skador eller repor.

Du har även en liten ficka med blixtlås på sidan av ryggsäcken där du kan förvara småprylar som du behöver snabb åtkomst till.

Miljövänliga ryggsäckar från Sandqvist

Det svenska företaget Sandqvist startade sin verksamhet 2004 med visionen att erbjuda väskor som kombinerade både design, hållbarhet och funktionalitet. Idag är deras varumärke ett självklart val bland moderna och miljömedvetna användare, världen över.

Utbudet består bland annat av ryggsäckar, handväskor, portföljer, weekendväskor och plånböcker, samtliga tillverkade med miljön i åtanke. På hemsidan kan du läsa mer om hur företaget arbetar för att ge ett så litet klimatavtryck som möjligt.

Skötsel och hållbarhet

Alva Metal Hook är tillverkad av 100 procent ekologisk bomullscanvas med detaljer i läder. Canvasen är av hög kvalitet och har en god slitstyrka, men kan färga av sig på ljusa kläder vid friktion eller fukt.

Fläckar på ryggsäcken ska punktbehandlas eftersom den inte tål maskintvätt. Om du vill förlänga väskans livslängd kan du med fördel använda Sandqvists egna omvårdnadsprodukter, exempelvis deras vax eller vattenavvisande spray.

Fakta Sandqvist Alva Metal Hook

Kapacitet: 8 liter
Material: Bomull, läder
Vikt: 0,8 kg
Dragkedja: YKK
Färg: Svart, olive
Färg

Olive, Svart

Du gillar kanske också

You may also like