Osprey Daylite 13 L ryggsäck unisex

569 kr

Lättviktig och mångsidig ryggsäck för alla tillfällen. Perfekt för utflykter, resor, kortare vandringar och vardagsbruk. Kapacitet på 13 liter och väger endast 490 gram.

Läs mer

Swish, kort, faktura eller delbetalning.

Swish
Visa
Mastercard
  • Mångsidig ryggsäck
  • Hög komfort
  • Av återvunna material
  • Många smarta funktioner

Mångsidig ryggsäck från Osprey

Daylite är en mångsidig ryggsäck från Osprey som passar lika bra på kortare utflykter som till vardags. Ryggsäcken är tillverkad av Ospreys berömda bluesign®-material med återvunnen nylon. Den är dessutom vattentålig tack vare den fluorkarbonfria impregneringen.

Med en vikt på endast 490 gram kommer du knappt att märka av Daylite på ryggen. Den har en komfortabel passform med breda, justerbara axelband samt en bröst- och höftrem för en optimal viktfördelning.

Ryggpanelen AirSpeed™ har ett elastiskt nät, vilket dels förbättrar komforten, men också andningsförmågan. Daylite passar därmed lika bra i varma som kalla klimat.

Många smarta funktioner

Daylite är utrustad med en rad smarta fack och fickor som gör det enkelt att organisera dina prylar. Här finns ett stort fack med dragkedjeöppning, ett innerfack för dokument samt stretchfickor på sidorna av ryggsäcken.

Du har också två kompressionsremmar på sidorna, en invändig klämma för nycklar samt ett utvändigt fack för vätskesystemen Hydraulics™ eller Hydraulics™ LT. Bröstremmen har även en praktisk visselpipa för nödsituationer.

Kort om Osprey

År 1974 sydde Mike Pfotenhauer sin allra första ryggsäck för hand. Detta blev startskottet för företaget Osprey, en ryggsäckstillverkare som idag gjort sig ett namn bland vandrare och backpackers världen över.

Enligt Osprey är ryggsäcken en extra viktig del av vandringen, dels eftersom den rymmer alla dina tillhörigheter, men också för att du ska bära den långa perioder. Därför ligger fokus på att utveckla komfortabla, hållbara samt prisvärda ryggsäckar med god justerbarhet.

Idag används Ospreys ryggsäckar på vandringar och expeditioner världen över i varierande klimat och miljöer. Flera av deras modeller har dessutom utsetts till bäst i test i olika publikationer, vilket säger en del om kvaliteten på deras produkter.

Fakta

Kapacitet:13 l
Vikt:0,49 kg
Storlek:24 x 46 x 22 cm
Material:Nylon
Färger:Röd, svart, blå, grön

 

Färg

Blå, Grön, Röd, Svart

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Osprey Daylite 13 L ryggsäck unisex”