Osprey Eja 58 – Ultralätt vandringsryggsäck (dam)

2.109 kr Rek. pris: 2.450 kr

Rymlig 58 L lättviktsryggsäck för vandring i dammodell. Bekvämt och ergonomiskt bärsystem med ExoForm™-bärremmar och AirSpeed™-ryggpanel för optimal bärkomfort. Finns i två storlekar.

Läs mer
Denna vara kommer med FRI FRAKT
Beskrivning
  • Ultralätt – väger strax över 1,2 kg
  • Ergonomisk och justerbar passform
  • Finns i två storlekar
  • Stabilt bärsystem

Ultralätt vandringsryggsäck från Osprey

Eja 58 är en ultralätt ryggsäck från Osprey anpassad för lite längre vandringar i tuffare terräng. Trots att ryggsäcken rymmer 55 eller 58 liter (beroende på storlek) väger den endast strax över 1,2 kg, vilket har att göra med det lättviktiga nylonmaterialet.

I och med att detta är en damryggsäck är den speciellt utformad efter den kvinnliga kroppen. Detta i kombination med Ospreys genomtänkta bärsystem ger dig optimal komfort, även när du bär tyngre packning.

Ventilerande ryggpanel och justerbara remmar

Eja 58 är utrustad med en AirSpeed™-ryggpanel som både ger stöd och håller dig sval under varmare väder. Du har också Ospreys bärremmar och höftbälte av typen ExoForm™ som tack vare sin dubbla nätkonstruktion ger extra avlastning för rygg och axlar.

Naturligtvis är samtliga remmar justerbara så att du enkelt kan anpassa passformen efter just din kroppstyp.

Hög funktionalitet

Förutom att vara rymlig, justerbar och bekväm är Eja 58 utrustad med flera smarta funktioner som kan göra din tur ännu trevligare. Först och främst är det möjligt att ta av topplocket och istället använda det inbyggda skyddet FlapJacket™.

Du har också ett justerbart kompressionssystem på sidorna av ryggsäcken som håller dina saker på plats. Utöver det har ryggsäcken flera praktiska stretchfickor, fästen för vandringsstavar och den är dessutom kompatibel med Hydraulics™-vätskesystem.

Vilka är Osprey?

Osprey är en amerikansk tillverkare av friluftsryggsäckar som startade sin verksamhet redan i mitten av 1970-talet. Visionen är att tillverka starka och pålitliga ryggsäckar med hög komfort och god funktionalitet som passar vid olika tillfällen.

Mest populära är Ospreys ryggsäckar bland friluftsmänniskor och backpackers, men utbudet består även av ett flertal modeller anpassade för vardagsbruk, pendling och resor. Oavsett aktivitet har Osprey med största sannolikhet en ryggsäck som passar just dina behov.

Fakta Osprey Eja 58

Kapacitet: 55 l/58 l
Vikt: 1,21 kg/1,25 l
Storlek: 41 x 83 x 35 cm
Material: 100D Nylon
Färger: Grå, blå
Färg

Cloud Grey, Deep Teal

Storlek

XS/S, M/L

Du gillar kanske också

You may also like