Osprey Aether Plus 100 L stor vandringsryggsäck med ram (herr)

2.190 kr

Stor vandringsryggsäck i herrmodell för längre expeditioner med tung packning. Inbyggd ram ger extra stabilitet och AirScape™-ryggpanel ger en kroppsnära passform. Finns i två storlekar.

Läs mer
Denna vara kommer med FRI FRAKT

Swish, kort, faktura eller delbetalning.

Swish
Visa
Mastercard
Artikelnr: N/A Kategorier: ,
  • För längre expeditioner, vandring & fjällvandring
  • Inbyggd ram för extra stabilitet
  • AirScape™-ryggpanel och justerbara remmar
  • Daylid – ta av topplocket och använd som dagsryggsäck

Stor vandringsryggsäck av slitstarka material

Aether Plus 100 är en av Ospreys allra största ryggsäckar med en volym på 100 liter. Här får du plats med allt du behöver för längre expeditioner och vandringar, både i varmare klimat och kallare klimat.

Särskilt bra är det givetvis med en ryggsäck av denna storlek när du ska vandra eller fjällvandra på vintern och behöver ha med dig mycket packning.

Ryggsäcken är tillverkad av bluesign®-certifierat nylon med en densitet på 420D. Det gör den tålig mot de utmaningar en krävande terräng ofta innebär. Materialet är dessutom behandlat med en fluorkarbonfri DWR-impregnering för extra god vattenresistens.

Stabilt bärsystem med inbyggd ram

Tack vare den inbyggda ramen kan du bära riktigt tung packning utan att felbelasta kroppen. Du har även Ospreys innovativa AirScape™-ryggpanel som även den bidrar med stöd, men framför allt ett bättre luftflöde.

Eftersom detta är en herryggsäck är den särskilt anpassad efter den manliga kroppen. Det är dock även möjligt att finjustera passformen genom att anpassa både axelremmar, bröstrem och höftbälte.

Stor panelöppning och Daylid

Med hjälp av den stora panelöppningen som har U-dragkedja har du enkel tillgång till packningen. Du har även ett separat fack i botten av ryggsäcken med en invändig avdelare där du kan förvara din sovsäck. Liggunderlaget fäster du enkelt på utsidan med de avtagbara remmarna.

En annan finess med Aether Plus 100 är dess Daylid-topplock. Det kan du nämligen ta av och använda som en dagsryggsäck för kortare avstickare. Tack vare det integrerade Flapjacket™-systemet kan du även använda ryggsäcken helt utan topplock om du föredrar det.

Varför välja Osprey?

Enligt många friluftsmänniskor är Osprey det självklara valet när det kommer till ryggsäckar (se hela vårt utbud här). Företaget, som tillverkat funktionella ryggsäckar och väskor sedan mitten av 1970-talet, erbjuder ett brett sortiment med modeller som passar alla aktiviteter och behov.

Samtliga ryggsäckar håller hög kvalitet och är tillverkade av hållbara och återvunna material. De är utrustade med stabila bärsystem som går att justera beroende på passform samt praktiska funktioner och fack för smidigare organisering.

Fakta Osprey Aether Plus 100 L

Kapacitet: 98 l/100 l
Vikt: 2,8 kg/2,92 kg
Storlek: 42 x 82 x 40 cm
Material: 420D Bluesign Nylon
Färger: Svart
Storlek

L/XL, S/M

Färg

Grön, Svart

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Osprey Aether Plus 100 L stor vandringsryggsäck med ram (herr)”

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]