Osprey Sirrus 36 ventilerad ryggsäck (dam)

1.368 kr

Komfortabel och ventilerande damryggsäck med justerbart bärsystem och integrerat regnskydd. Passande för längre dagsturer eller övernattningar i varmare klimat.

Läs mer
Denna vara kommer med FRI FRAKT
Beskrivning
  • Kapacitet på 36 liter
  • Många smarta fack
  • Stabilt och justerbart bärsystem
  • Med integrerat regnskydd

Ergonomisk damryggsäck för kortare turer

Sirrus 36 är en praktisk vandringsryggsäck för dam med en kapacitet på 36 liter. Det gör den lämplig för längre dagsturer, men också för övernattningar i varmare klimat som inte kräver lika mycket utrustning.

Att detta är en damryggsäck innebär att den är ergonomiskt utformad för att passa den kvinnliga kroppen. Detta i kombination med det innovativa och justerbara bärsystemet ger oslagbar komfort och avlastning, även när du bär tungt.

Sirrus 36 är utrustad med Ospreys ventilerande AirSpeed™-ryggsystem som tillsammans med höftbältet ger optimalt stöd åt ryggen. Du har också justerbara axelremmar och en bröstrem för att kunna anpassa passformen efter just din kropp.

Slitstarkt material och inbyggt regnskydd

Osprey Sirrus 36 är tillverkad av slitstarkt 210D Nylon Crosshatch-nylon, vilket gör den pålitlig även vid vandring i svårare terräng. Den har dessutom ett inbyggt och avtagbart regnskydd som du kan använda om himlen plötsligt öppnar sig.

Du har också en expanderficka på framsidan av ryggsäcken där du till exempel kan förvara en regnjacka eller ett extra ombyte. Skulle du behöva komma åt saker inuti ryggsäcken gör du det via topplocket eller dragkedjan på sidan av ryggsäcken.

Praktiska fickor och fästen

I topplocket, som för övrigt har både snörfäste och dubbla klickspännen, finns en stor ficka där du kan förvara dina värdesaker. I botten av ryggsäcken har du även en separat ficka med en invändig avdelare där du kan förvara din sovsäck.

Utöver det har Sirrus 36 även praktiska Stow-on-the-Go-fästen för vandringsstavar och ryggsäcken är även kompatibel med samtliga Hydraulics™- och Hydraulics LT™-vätskesystem.

Vilka är Osprey?

Osprey är en amerikansk ryggsäckstillverkare som grundades redan år 1974. Sedan dess har företaget gjort sig ett namn världen över, framför allt bland friluftsmänniskor, men också bland backpackers, vardagspendlare och resenärer.

Utbudet består av ryggsäckar i olika storlekar som passar olika aktiviteter. Samtliga ryggsäckar är dock tillverkade av återvunna material samt utrustade med komfortabla och stabila bärsystem.

Vill du ha en pålitlig och bekväm ryggsäck finns det med största sannolikhet en modell som passar dig i Ospreys breda sortiment.

Fakta Osprey Sirrus 36

Kapacitet:36 l
Vikt:1,43 kg
Storlek:31 x 66 x 31 cm
Material:210D Nylon Crosshatch
Färger:Grå, blå, grön
DimensionerN/A
Färg

Tunnel Vision Grey, Muted Space Blue, Succulent Green

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Osprey Sirrus 36 ventilerad ryggsäck (dam)”

Du gillar kanske också

You may also like