Osprey Stratos 36 ventilerad ryggsäck (herr)

1.598 kr Rek. pris: 2.050 kr

Ventilerad herryggsäck med stabilt bärsystem och god funktionalitet. Anpassad efter den manliga kroppen för optimal passform. Perfekt för dagsturer eller övernattningar som kräver mindre utrustning.

Läs mer
Denna vara kommer med FRI FRAKT
Beskrivning
  • Herryggsäck för kortare turer
  • Med ventilerande ryggpanel
  • Löstagbart regnskydd
  • Hög hållbarhet tack vare slitstarkt nylon

Pålitlig herryggsäck med hög komfort

Stratos 36 är ryggsäcken för dig som ska ut på dagsturer eller övernatta i varmare klimat. Med en kapacitet på 36 liter får du plats med allt du behöver, inklusive lättare övernattningsutrustning och extra ombyten.

Eftersom detta är en herryggsäck är den anpassad efter den manliga kroppsformen för att ge bästa möjliga komfort. I kombination med det genomtänkta bärsystemet får du en ryggsäck som är behaglig att bära, även om din packning är tung.

Stabilt och justerbart bärsystem

Den ventilerande AirSpeed™-ryggpanelen av nät ger ett skönt luftflöde under varmare dagar samtidigt som den bidrar med ett bra stöd åt ryggen. Höftbälte och ryggpanel är dessutom tillverkare av samma stycke, vilket ger en nära passform och förbättrad avlastning.

Du har även vadderade axelremmar och en bröstrem för extra stabilitet och komfort under längre turer. Samtliga remmar går naturligtvis att justera för att Stratos 36 ska passa just din kroppstyp.

Regnskydd och andra finesser

Stratos 36 är utrustad med flera finesser som kan underlätta på vandringen. I det nedre facket finns till exempel ett löstagbart regnskydd som tillåter dig att vandra vidare även om himlen öppnar sig.

Locket har dubbla klickspännen och en stor ficka där du kan förvara dina viktigaste prylar. Du har även en expanderficka på ryggsäckens framsida där du till exempel kan förvara extra ombyten för enkel åtkomst.

Utöver det har Stratos 36 ett separat fack för sovsäck med en invändig avdelare samt fästpunkter för vandringsstavar. Huvudfacket kommer du åt enkelt via topplocket eller den vertikala dragkedjan på ryggsäckens ena sida.

Vilka är Osprey?

Osprey har sedan starten 1974 blivit det självklara valet bland många friluftsentusiaster världen över. Företaget tillverkar högkvalitativa ryggsäckar för allt ifrån vandring och backpackning till cykling, vardagspendling och resor.

Ospreys ryggsäckar definieras framför allt av sin genomtänkta design, goda justerbarhet och höga funktionalitet. Modellerna kommer dessutom i varierande storlekar med olika funktioner för att passa olika behov och är även tillverkade av återvunna material.

Oavsett om du ska ut och campa, resa eller om du bara vill ha en bekväm ryggsäck för vardagsbruk kan Osprey vara ett bra val.

Fakta Osprey Stratos 36

Kapacitet: 36 l
Vikt: 1,49 kg
Storlek: 33 x 69 x 32 cm
Material: 210D Nylon Crosshatch
Färger: Grå, blå, röd
Färg

Cetacean Blue, Poinsettia Red, Smoke Grey, Tunnel Vision Grey

Du gillar kanske också

You may also like