Osprey Nebula 32 L vardagsryggsäck (unisex)

909 kr Rek. pris: 1.350 kr

Komfortabel unisex-ryggsäck med laptopfack, smarta fack och justerbar passform. Perfekt för vardagsbruk, men också på kortare vandringar eller på resan.

Läs mer
Denna vara kommer med FRI FRAKT
Beskrivning
  • Många fack för smart organisering
  • AirScape™ ryggpanel
  • Komfortabel med god passform
  • Praktiskt laptopfack

Mångsidig och funktionell ryggsäck

Osprey Nebula är en mångsidig och funktionell ryggsäck som passar utmärkt till vardags, för utflykter, som en lite större EDC eller på resan. Ryggsäcken rymmer 32 liter, men väger trots det inte mer än ett drygt kilo. Perfekt för dig som vill få plats med lite mer prylar.

Nebula har bland annat en vadderad ficka med dragkedja för laptop eller surfplatta. Den har också praktiska stretchfickor, både på sidorna och på framsidan, samt en framficka med repfritt foder för elektronik och solglasögon.

Detta är dock inte allt, ryggsäcken har även en invändig klämma för nycklar samt ett fäste för cykellampa.

Justerbar passform

Likt övriga ryggsäckar från Osprey erbjuder Nebula utmärkta anpassningsmöjligheter. Du kan dels justera axelremmarna, som för övrigt är extra breda och vadderade för extra komfort. Här finns även en bröstrem med integrerad visselpipa som också är justerbar.

För ännu bättre viktfördelning har Nebula också ett avtagbart näthöftbälte. Här finns även kompressionsremmar på sidorna och ryggpanelen är av typen AirScape™, vilket erbjuder optimal ventilation och komfort.

Kort om Osprey

Osprey är en tillverkare av ryggsäckar som startade sin verksamhet redan under mitten av 1970-talet. Det var nämligen då grundaren Mike Pfotenhauer sydde sin allra första ryggsäck. Visionen var då som nu att skapa hållbara och funktionella ryggsäckar av högsta kvalitet.

Idag har Osprey blivit ett populärt val bland friluftsmänniskor, men också bland gemene man. I deras breda sortiment av ryggsäckar finns något som passar de flesta, vare sig du ska vandra, backpacka, resa eller bara vill ha en komfortabel och pålitlig ryggsäck till vardags.

Fakta

Kapacitet: 32 l
Vikt: 0,96 kg
Storlek: 31 x 48 x 30 cm
Material: Nylon
Färg

Black, Atlas Blue Heather, Golden Hour Yellow/Grey Area, Green Tunnel/Brindle Brown, Pashmina/Tan Concrete, Reverie Green/Cetacean Blue, Sawdust Tan/Raisin Red, Silver Lining/Tunnel Vision Pop

Du gillar kanske också

You may also like