Scholl Jump next Slip-in (unisex)

948 kr

Perfekta för dagliga äventyr där halksäkerhet och passform är avgörande. Scholl Jump Next ger dig bra stöd samtidigt som du enkelt kan ta av och på dem – helt utan händer. Fungerar minst lika bra som en arbetssko som en promenadsko.

Läs mer
Denna vara kommer med FRI FRAKT
Beskrivning
  • Andningsbar mesh-ovandel: Jump next slip-in sneakers från Scholl är designade med en ovandel i mesh-material som erbjuder god ventilation och andningsförmåga för fötterna, samtidigt som materialet är elastiskt och förstärkt med syntetiskt läder för ökad hållbarhet.
  • Lätt EVA-Phylon sula: Skons sula är tillverkad i EVA-Phylon, vilket är ett lättviktsmaterial som ger ökad stötdämpning under promenader och aktiviteter, samtidigt som de ingjutna gummidetaljerna bidrar till att minska risken för halkolyckor.
  • Hög komfort: Sneakerskonstruktionen är försedd med en sömnadsteknik som binder ihop ovandel och sula för att erbjuda extra flexibilitet och komfort, vilket gör dem idealiska för längre perioder av användning.
  • Scholl Biomechanic® innersula: Uttagbar innersula utnyttjar Scholl Biomechanic® teknologi för att korrigera överpronation, vilket kan minska fotrelaterad smärta i häl, fotled, knä och nedre ryggen, och därmed bidrar till en förbättrad hållning och gång.
  • Dubbla resår för perfekt passform: Jump next slip-in sneakers har dubbla resårinsatser som gör dem enkla att ta på och av, samtidigt som de anpassar sig efter fotens form för att maximera komforten och säkerställa en bra passform.
Färg

Navy, Black/Grey

Storlek

36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46

Du gillar kanske också

You may also like