Tretorn Aktiv Chelsea Winter gummistövlar (barn)

394 kr Rek. pris: 650 kr

Glöm klumpiga regnstövlar som inte bjuder in till lek. Tretorn Aktiv Chelsea Winter låga och sportiga gummistövel passar utmärkt för aktiva barn som vill vara varma och torra.

Läs mer
Notera
För outlet-varor gäller ångerrätten enbart i 14 dagar.
Beskrivning
  • Vattentät
  • Fodrad
  • Reflex bak
  • Lätta att ta av och på
  • Sula med bra grepp

Barnstövlar som barn vill ta på

Tretorn Aktiv Chelsea Winter regnstövlar är lösningen för dig som har barn som inte tycker om gummistövlar. Denna låga, sportiga och varma stöveln passar både vid regn och snö. Den lekvänliga utformningen och sulan med halkmönster gör att barn vill ha dem på sig.

Fodrad och vattentät gummistövel

Stöveln är självklart vattentät och klarar av vadande och hopp i vattenpölar. Den är fodrad med ett varmt innerfoder som gör att den kan användas även när vätan är i form av snöblandat regn.

Barnstöveln är utrustad med smarta detaljer anpassade efter personen som ska använda skon. Bak på regnskon finns en flik som barn kan hålla i för att dra på stöveln och baktill hittar vi även en reflex så att barnet alltid syns. Sulan har ett bra grepp och ett extra bra hälgrepp för att barnet inte ska halka under leken.

Skötselråd för Tretorn Aktiv Chelsea Winter regnstövlar för barn

För att barnets regnstövlar ska hålla så länge som möjligt har Tretorn några råd för hur du tar hand om dem på bästa sätt. Gummistövlarna bör stå mörkt när de inte används, aldrig i direkt solljus. Det är bra att alltid hålla dem rena genom att tvätta dem med ljummet vatten och en mild tvål. Regnstövlar ska aldrig stå vid en värmekälla, inte ens när de ska torka, låt dem lufttorka. En silikonlösning är bra att använda som skydd för stöveln.

Tretorn – svenska pionjärer

Tretorn är kanske mest kända för sina gummistövlar och tennisbollar, men faktum var att de var det andra företaget i världen som började producera sneakers. Idag har de ett brett sortiment av skor och kläder som håller dig varm och torr. Och självklart tennisbollar av alla de slag.

Fakta Tretorn Aktiv Chelsea Winter regnstövlar för barn

Material: Gummi, Snabbtorkande pile och pilefoder
Vattentät: Ja
Säsong: Höst, vinter, vår
Storlek: 22-36
Färger: Black, Black Oyster, Bronze Green

Black Oyster har en matt, strukturerad, medan Black är blank.

Färg

Svart, Black Oyster, Bronze Green

Storlek

22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38

Våra favoriter

-50%
Det ursprungliga priset var: 2.168 kr.Det nuvarande priset är: 1.084 kr.
595 kr
269 kr
1.162 kr
281 kr
-30%
Det ursprungliga priset var: 610 kr.Det nuvarande priset är: 427 kr.
473 kr
-51%
Det ursprungliga priset var: 830 kr.Det nuvarande priset är: 408 kr.