Tretorn Ahus Hybrid vattentät gummistövel (unisex)

927 kr

Stabil hybridstövel i unisexmodell av FCS-certifierat gummi med en gummitäckt underdel, kraftigt sulmönster och ett isolerande neoprenfoder.

Läs mer
Denna vara kommer med FRI FRAKT
Beskrivning
  • Stadig hybridsko i unisexmodell
  • Tillverkad av FCS-certifierat gummi
  • Snabbtorkande och isolerande neoprenfoder
  • Vattentät upp till toppen
  • Enkel att ta på och av

Stabil och vattentät sko från Tretorn

Ahus Hybrid är precis som namnet antyder en hybridsko från Tretorn som håller fötterna varma och torra under regniga och kalla dagar. Skon har en elegant design och är tillverkad av FCS-certifierat gummi som gör den helt vattentät ända upp till toppen.

Det snabbtorkande neoprenfodret isolerar bra mot kylan samtidigt som det gör höstskorna extra bekväma att bära. Dragfliken och resåren vid skaftet gör Ahus Hybrid extra enkla att ta på och av och tack vare det rejäla sulmönstret får du ett bra grepp på de flesta underlag.

Hur du sköter om Tretorn Ahus Hybrid

För att dina vattentäta skor från Tretorn ska hålla så länge som möjligt är det viktigt att du sköter om dem. Håll dem rena genom att handtvätta dem i ljummet vatten med en mild tvål och en mjuk svamp. Tänk även på att inte förvara dem i närheten av en värmekälla.

Om Tretorns historia

Tretorn har sedan 1891 tillverkat praktiska och slitstarka kläder och skor anpassade för det skandinaviska klimatet. Redan efter 5 år hade man tillverkat över 1 miljon galoscher i Helsingborg. Tretorn är dessutom en av världens äldsta tillverkare av sneakers.

Fakta om Tretorn Ahus Hybrid

Foder: Neopren
Yttersula: Gummi
Innersula: EVA
Storlekar: 36 – 42
Färg

Jet Black, Duffle Green, Olive Night

Storlek

36, 37, 38, 39, 40, 41, 42

Du gillar kanske också

You may also like