Tretorn Arch Hybrid vattentäta skor (unisex)

776 kr

Den perfekta skon för regniga och kalla dagar i stan när du vill bibehålla stilen och samtidigt hålla fötterna varma och torra.

Läs mer
Denna vara kommer med FRI FRAKT
Notera
För outlet-varor gäller ångerrätten enbart i 14 dagar.
Beskrivning
  • Lätt sko med hög komfort
  • Vinterfodrad
  • Dragkedja bak
  • Förstärkt vid tå och häl
  • Vattentät

Hybridskon håller fötterna varma och torra

Denna vattentäta vintersko är en så kallad hybridsko, vilket betyder att den är ett mellanting mellan en gummistövel och en vardagssko. Den ser ut som en vardagssko men har många av regnstövelns egenskaper, just dessa har dessutom designats för kallare väder och har värmeisolerats.

Lätt komfort och snygg design

Tretorn Arch Hybrid vattentäta skor har en klassisk, avskalad design som passar bra i urbana miljöer. Regnskon är gjord av neopren och naturgummi, och har fodrats med pile. Det gör den varm, vattentät och bekväm att ha på sig och röra sig i, det här är en sko som du tål att gå långa sträckor i. För att den ska vara enkel att ta av och på har den en vattentät dragkedja bak på hälen.

Ta vara på dina Tretorn Arch Hybrid vattentäta skor

Hybridskor är vattentäta tack vare materialvalen, neopren och gummi. Det betyder att du inte behöver impregnera den här typen av skor. Handtvätta dem i ljummet vatten och en mjuk svamp eller trasa. Starka rengöringsmedel ska inte användas och inte heller något som innehåller syra eller olja. Ta ut innersulan efter användning för att låta fodret och skon torka för sig, efter eventuell kondensen som bildas.

Tretorn bemästrar alla väder

Företaget Tretorn startade 1891 och har sedan dess utvecklat produkter som är speciellt utformade för att klara av de svenska och skandinaviska väderförhållandena. De startade sin bana med att tillverka galoscher för bönder, idag har företaget ett brett utbud av funktions- och sportkläder. Faktum är att företaget var det andra företaget i världen som började tillverka sneakers.

Fakta Tretorn Arch Hybrid vattentäta skor

Material: Gummi, Neopren, Pile, EVA
Vattentät: Ja
Säsong: Vinter
Storlek: 36-47
Färger: Black, Concrete Grey
Färg

Svart, Safari

Storlek

36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47

Du gillar kanske också

You may also like