Graninge Hemavan Skinn vandringskängor

1.699 kr Rek. pris: 1.899 kr

Bekväm vandringskänga i skinn med vattenavvisande membran och inbyggt supportsystem för ett extra stabilt hälgrepp. Perfekt för alla typer av terränger.

Läs mer
Denna vara kommer med FRI FRAKT
Beskrivning
  • Stabil vandringskänga i skinn
  • Vattenavvisande GRANTEX®-membran
  • Stötdämpande sula och supportsystem
  • Passar alla terränger
  • Rejäl snörning med metallöljetter

Graninge Hemavan – Stabil och slitstark vandringskänga

Hemavan är en bekväm vandringskänga från Graninge som gör vandringen till en fröjd, oavsett terräng. Kängan är tillverkad i slitstarkt skinn och har ett aningen högre skaft som förbättrar stödet kring fotleden, vilket gör den lämplig för turer i mer teknisk terräng.

Graninge har också försett Hemavan med sitt vattenavvisande GRANTEX®-membran som håller fötterna torra även i fuktigare klimat. Membranet stänger även ute snö och kyla, vilket gör att du kan använda kängorna under större delen av året.

Stötdämpande med bred läst

Precis som många andra kängor från Graninge är Hemavan utrustade med en kvalitetsyttersula från Vibram®. Det ger dig ett bra grepp på de flesta underlag och god stötdämpning för att minska påfrestningar på fötter, leder och knän.

Utöver det har Hemavan ett inbyggt supportsystem som ger dig ett extra stabilt hälgrepp när du vandrar. Den breda lästen gör dessutom modellen extra passande för dig med lite bredare fötter och snörningen har metallöljetter som ökar slitstyrkan.

Kvalitetsskor från Graninge

Efter över 70 år i branschen vet det svenska skomärket Graninge att en riktigt bra sko inte kompromissar med varken komfort, funktion eller slitstyrka. Det gäller oavsett om du ska ge dig ut på långvandring eller bara vill ha ett par pålitliga skor till vardags.

Graninges breda sortiment består av skor, kängor och stövlar för alla behov. Alla är tillverkade av kvalitetsmaterial där hantverket blir tydligt i varenda liten söm. Många har dessutom funktionella membran för att klara det skandinaviska klimatets prövningar.

Är du ute efter ett par kvalitetsskor som står emot väder och vind såväl som slitage kan Graninge utan tvekan vara ett bra alternativ.

Fakta Graninge Hemavan

Yttermaterial: Skinn
Storlekar: 36 – 47
Läst: Bred
Membran: GRANTEX®
Yttersula: Vibram®
Färg

Brun, Tabacco

Storlek

36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47

Våra favoriter

1.906 kr
630 kr
318 kr
256 kr
1.678 kr
Outlet
430 kr