Easy Camp Palmdale 600 – stort familjetält

4.386 kr Rek. pris: 6.755 kr

Palmdale 600 från Easy Camp är ett stort familjetält för sex personer med rejäl duk och fastsytt golv. Tältet har två separata sovrum, ett stort allrum och en regnskyddad ingång.

Läs mer

13 i lager

Denna vara kommer med FRI FRAKT
Artikelnr: BD471GR6P Kategorier: , , , , , , GTIN: 5709388120410
Beskrivning
 • Tunneltält för sex personer
 • Två extra mörka sovkabiner
 • 210 cm i takhöjd
 • Två dörrar och stora fönster

Stort familjetält för 3 säsonger

Palmdale 600 är ett stort och komfortabelt familjetält anpassat för sex vuxna personer. Tältet passar minst lika bra för barnfamiljen som för kompisgänget och är anpassat för tre årstider (vår, sommar och höst).

Tältet har en väl tilltagen golvyta på dryga 17 m2 som består av två separata sovrum, ett stort allrum och en regnskyddad ingång. Takhöjden på 210 cm gör att sällskapet utan problem kan stå upprätt i tältet.

Sovkabiner med lågt ljusinsläpp

Palmdale 600 har två separata sovrum med var sin D-dörr som rymmer tre personer vardera. Sovrummen är separerade med en vägg som du enkelt kan ta bort om du hellre vill ha ett enda stort sovrum.

Precis som många andra tält från Easy Camp har Palmdale 600 ett extra mörkt tyg i sovkabinen, både i väggar och tak. Detta ger ett extra bra skydd mot morgon- och kvällssolen och tillåter en skön sömn natten igenom. En finess som är extra uppskattad av barnfamiljer.

Ljust allrum med stora fönster

Det gemensamma allrummet har en generös yta och går med fördel att använda för umgänge under regnigare dagar. Tre fönster i alla riktningar ger ett behagligt ljus inne i rummet. Samtliga fönster har även hoprullningsbara gardiner som går att justera i tre olika lägen.

Vid huvudingången finns ett regnskydd som också skyddar mot solen. Utrymmet går även att använda för matlagning under dagar med sämre väder eller som en liten hall för smutsiga skor eller leksaker.

Pålitligt campingtält – även vid sämre väder

Även om Palmdale 600 passar bäst under årets varmare månader står det även emot plötsliga förändringar i väderleken. Tältet har först och främst en tunnelkonstruktion som i kombination med de 12,7 mm-glasfiberstängerna står stabilt även vid kraftigare vindar.

Yttertältet är av 185T PU-belagd polyester med en vattenpelare på 3000 mm. Samtliga sömmar är dessutom tejpade för ännu bättre vattenresistens. Golvet är av polyeten och fastsytt i hela tältet för att stå emot väta och insekter samt förhindra kalldrag.

Tältet är minst lika behagligt under sommarmånaderna tack vare den goda ventilationen. Här finns tre ventiler och en sidodörr med myggnät som ger ett optimalt luftflöde under de varmaste dagarna.

Tält som är enkelt att resa och med smarta finesser

De färgmarkerade stängerna gör Palmdale 600 enkelt att slå upp, både för nybörjare och erfarna campare. Det är dessutom möjligt att slå upp tältet med innertältet monterat, vilket sparar dig både tid och energi.

Inuti tältet finns flera förvaringsfickor i nät för organisering av viktiga prylar och kabelgenomföring som tillåter dig att förse tältet med el. Du har också en lamphållare i taket som du kan använda för att fästa belysning.

För vem passar Easy Camp Palmdale 600?

Easycamp Palmdale 600 är ett optimalt tält för dig som vill ha ett stort och bekvämt sexmannatält till ett förhållandevis lågt pris. Palmdale 600 erbjuder utmärkt komfort med separata sovrum, ett stort allrum och en generös takhöjd på hela 210 cm.

Palmdale 600 är enkelt att slå upp och pålitligt även vid sämre väder, men med tanke på vikten är det inte optimalt för längre vandringar. Allra bäst passar det på campingplatsen eller varför inte som ett gästhus på tomten?

Fakta

 • Tunneltält
 • För sex personer
 • Två dörrar
 • Golvyta 17 m2
 • Packad vikt 20,3 kg
 • Packad storlek 78 x 32 cm
 • 3 säsonger

Du gillar kanske också