Outwell Montana 6 – tält för sex personer

8.119 kr

Outwell Montana 6 är ett familjetält för sex personer som kombinerar komfort och vädertålighet. Golvytan på 23 m2 och takhöjden på 215 cm ger sällskapet maximalt med utrymme.

Läs mer

1 i lager

Denna vara kommer med FRI FRAKT

Swish, kort, faktura eller delbetalning.

Swish
Visa
Mastercard
Artikelnr: BD460GRZZ Kategorier: , , , , GTIN: 5709388109668
  • Familjetält – rymmer 6 personer
  • Generös takhöjd på 215 cm
  • Tål kraftiga vindar på upp till 24 m/s
  • Tre öppningar för optimal ventilation

Sexmannatält som rymmer hela familjen

Med Outwell Montana 6 kan du ta med hela familjen på campingsemester. Detta är ett lyxigt och rymligt familjetält anpassat för sex personer med en golvyta på hela 23 m2. Den minst sagt generösa takhöjden på 215 cm gör det möjligt att stå upprätt i hela tältet utan problem.

Tältet har ett separat sovutrymme som dessutom går att dela in i två separata rum. En nyhet för denna tältmodell är att sovdelen har ett mindre ljusinsläpp än tidigare för att den tidiga morgonsolen inte ska störa din sömn.

Outwell Montana 6 har även ett stort och ljust allrum där ni kan umgås på kvällar eller regniga dagar. På ena sidan finns även ett mindre utrymme som du kan använda för att förvara din utrustning.

Tre dörrar ger god ventilation

Med tre dörrar – en huvudingång och två sidodörrar – får du och ditt campingsällskap enkel tillgång till tältet. Huvudingången har dessutom dubbla dragkedjor och ena sovrummet har Outwells Quick & Quiet Inner Door som stängs med hjälp av magneter.

Tältets ventilation såväl som dess öppningar har alla inbyggda insektsnät. Detta för att förbättra ventilationen även under de varmaste sommardagarna.

De tonade fönstren skyddar också mot värmen samtidigt som de förhindrar insyn i tältet. Fönstren har dessutom inbyggda gardiner som du enkelt reglerar med hjälp av dragkedjorna.

Flera smarta funktioner

Outwell har utrustat Montana 6 med en rad smarta finesser som förbättrar dess funktionalitet. Här finns till exempel möjlighet till kabelgenomföring, både i tältet och sovutrymmet. Perfekt om du vill förse utrymmet med el.

På insidan av tältet har du även flera fickor i mesh som passar utmärkt för förvaring av mindre prylar. Här finns också ett HookTrack System med medföljande fästen som tillåter dig att hänga lampor eller annan utrustning längst taklisten.

Klarar de flesta väder

Outwell Montana 6 har stänger av stål och en extra tjock duk i slitstark polyester som gör tältet pålitligt i de flesta väder. Även om detta inte är ett tält anpassat för fyra säsonger kan du vara säker på att det klarar plötsliga förändringar i väderleken.

Faktum är att Montana 6 står emot kraftiga vindar på upp till 24 m/s. Det har dessutom förstärkta stormlinor, både bak- och framtill, som du kan använda om vindarna vänder.

Vattenpelaren i duken ligger på 6000 mm och i golvet på 10 000 mm. Eftersom golvet är ordentligt fastsytt skyddar det dessutom mot både vind, smuts och oinbjudna insekter.

För vem passar Outwell Montana 6?

Montana 6 är ett perfekt alternativ för familjen eller kompisarna som ska campa, men som vill komma undan lite billigare. Tältets goda ventilationsmöjligheter och det extra mörka sovutrymmet gör att det passar speciellt bra för camping under sommarmånaderna.

I och med att detta är ett stort och tungt tält med en vikt på över 36 kg är det förstås inget att ta med på vandring.

Tips – ska kolla in våra vandringstält om du ska ut på vandring!

Men har du bil blir det knappast några problem att få med sig tältet. Montana 6 passar bäst på campingen eller varför inte som en gäststuga på tomten när du får besök?

Fakta

  • Golvyta 23 m²
  • För sex personer
  • Tre dörrar
  • Packad vikt 36,5 kg
  • Packad storlek 93 x 41 x 41 cm
  • För 3 årstider

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Outwell Montana 6 – tält för sex personer”

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]