Primus Bifrost H6 stort tält för 6 personer

6.775 kr

Primus Bifrost H6 är ett stort 6-mannatält för tre säsonger med två separata sovrum, god ventilation och generös takhöjd. Perfekt för familjen eller kompisgänget.

Läs mer
Denna vara kommer med FRI FRAKT

5 i lager

Swish, kort, faktura eller delbetalning.

Swish
Visa
Mastercard
Artikelnr: BD548SRH6 Kategorier: , , , , , , GTIN: 7330033220025
 • Stort kupoltält för 6 personer
 • Två separata sovrum
 • Utmärkt ventilation
 • Stabil konstruktion

Rymligt kupoltält för 6 personer

Primus Bifrost H6 är ett stort och bekvämt kupoltält med plats för sex vuxna personer. Tältet har två stora ingångar för enkel access, en generös takhöjd och insynsskyddade fönster för bättre integritet.

I tältet finns två separata sovutrymmen som båda mäter 210 x 210 cm. Mellan dem har du ett stort utrymme som antingen kan användas som allrum eller som förvaring. Du får även med ett avtagbart golv som du kan knäppa fast mellan sovrummen.

Goda anpassningsmöjligheter

Med Bifrost H6 kan du enkelt anpassa tältet efter behov. Är ni bara två eller tre personer som använder tältet kan ni med fördel montera ner det ena innertältet. På så sätt får ni både ett utrymme för förvaring och ett allrum.

Du får också med stänger som gör det möjligt att ställa upp dörren och skapa ett regnskydd vid ingången. Perfekt för skor och leksaker eller matlagning under regnigare dagar.

Tält för vår, sommar och höst

Bifrost H6 är ett tält anpassat för tre säsonger, alltså vår, sommar och höst. Dess högkvalitativa material gör dock det dock pålitligt även vid lägre temperaturer, hårda vindar och kraftigt regn.

Ytterduken är av PU-belagd polyester och har en vattenpelare på 3000 mm. Golvväven har en något högre vattenpelare på 7000 mm och klarar därför större vattenmängder.

Tältets kupolkonstruktion i kombination med de robusta aluminiumbågarna ger dessutom tältet bra stadga. Detta säkerställer att Bifrost H6 står stabilt även vid kraftigare vindar. Det är dessutom försett med stormlinor om det mot all förmodan skulle blåsa upp till storm.

Utmärkt ventilation

Flera ventilationsöppningar minskar risken för kondens och ger en behaglig miljö inuti tältet, även under de varmaste dagarna. Tack vare myggnäten kan du dessutom vara säker på att inga oönskade insekter eller kryp tar sig in i tältet.

För vem passar Primus Bifrost H6?

Bifrost H6 är ett utmärkt tält för familjen eller kompisgänget som värdesätter utrymme, separata sovrum och goda anpassningsmöjligheter. Här får du ett rymligt kupoltält som rymmer upp till sex personer och som dessutom går att anpassa efter behov.

Tältet står stabilt i de flesta väder och är enkelt att resa. Det passar minst lika bra på campingplatsen som att ta med i båten. Eller varför inte som ett lite annorlunda gästhus på tomten när du har besök?

I och med att Bifrost H6 är ett relativt stort och tungt tält är det emellertid inte optimalt för längre turer till fots eller på cykel. Då finns det lättviktstält som passar bättre. Det är dessutom inte anpassat för användning under vinterhalvåret.

Tips – Om du vill ha ett 6-mannatält med ännu mer plats har vi även Primus Bifrost Y6.

Fakta Primus Bifrost H6

 • Antal personer: 6-manstält
 • Vikt: 10,7 kg
 • Storlek hoppackad: 30 x 70 cm
 • Antal dörrar: 2
 • Antal säsonger: 3 (vår, sommar, höst)
 • Material: PU-behandlad polyester, Aluminium
 • Vattenpelare yttertält: 3000 mm
 • Vattenpelare golv: 7 000 mm

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Primus Bifrost H6 stort tält för 6 personer”