Carinthia G-Loft ISG 2.0 Jacket friluftsjacka (herr)

4.431 kr

Carinthia G-Loft ISG 2.0 Jacket är idealisk för friluftsentusiaster som söker värme och rörelsefrihet. Denna herrjacka kombinerar väderskydd med temperaturreglering tack vare GORE® softshell och G-LOFT®-isolering. Perfekt för vandring, camping och skogsturer. Med justerbar huva, flera praktiska fickor och ventilationssystem är det ett mångsidigt val för utomhusaktiviteter.

Läs mer
Denna vara kommer med FRI FRAKT
Artikelnr: N/A Kategori:
Beskrivning
  • Material: Jackan är tillverkad av 3-lagers GORE® Softshell-material som ger både vind- och vattentäthet, samtidigt som den är andningsbar. Både yttertyget och innertyget är gjorda av 100% polyamid för extra hållbarhet och skydd mot väder och vind.
  • Isolation och värmehantering: G-LOFT®-isolering på fram- och baksidan av jackan (40g, 100% polyester) hjälper till att reglera temperatur och fuktighet, vilket ger optimal värmehållning och komfort under varierande väderförhållanden.
  • Funktionella detaljer: Jackan har en avtagbar och förvaringsbar huva som kan justeras i två riktningar med elastiska dragsnören. En justerbar krage med termo-fleece och vattenavvisande YKK®-dragkedjor gör att du kan anpassa skyddet efter behov.
  • Extra förvaringsmöjligheter: Två stora ytterfickor med mikrofleece och två övre armfickor med Velcro för att fästa märken erbjuder gott om förvaringsutrymme. Enhandsjusterbar elastisk dragsko vid fållen för extra anpassningsbarhet och komfort.
  • Design och användarvänlighet: Jackan har förformade ärmar för ökad rörelsefrihet, ventilationssystem med åtkomstöppningar vid sidosömmarna, och levereras med en kompressionspåse för enkel packning och transport.
Färg

Black, Olive

Storlek

M, L, XL, XXL

Du kanske också gillar

2.200 kr
482 kr
249 kr
1.039 kr
2.479 kr2.743 kr
1.693 kr
698 kr