Black Diamond Fineline Stretch Schell skaljacka (herr) (2024)

1.669 kr Rek. pris: 1.899 kr

Denna Black Diamond Fineline Stretch Shell skaljacka är idealisk för friluftsentusiaster och stadspendlare som kräver skydd mot oväder. Jackan använder BD.dry™ teknologi för vattentäthet och andningsförmåga, samt stretchtyg för extra komfort och rörlighet. Med justerbar huva och ventilationsdragkedjor blir jackan optimal för både alpin klättring och regniga stadsvandringar.

Läs mer
Denna vara kommer med FRI FRAKT
Artikelnr: N/A Kategori:
Beskrivning
  • BD.dry™ teknologi: Denna jacka använder BD.dry™ som är vattentät, andningsbar och vindtät, vilket säkerställer att du håller dig torr och bekväm oavsett väderförhållanden.
  • Stretchmaterial: Jackans ultrastretchiga tyg ökar både komfort och rörlighet, vilket gör den idealisk för aktiviteter som kräver hög flexibilitet.
  • Ventilerande dragkedjor: DWR-förseglade armhålsventiler möjliggör justerbar ventilation, vilket hjälper till att reglera kroppstemperaturen under intensiv aktivitet.
  • Justerbar huva och förvaring: Den justerbara huvan är kompatibel med klätterhjälmar, och jackan kan packas ner i sin egen ficka (bröstfickan) och enkelt fästas på en sele eller en väska med hjälp av en karbinhake.
  • Vattentäta dragkedjor och justeringsmöjligheter: Jackan har en vattentät YKK Aquaguard frontdragkedja och justerbara ärmslut och nederkant för en anpassad passform och extra skydd mot väder och vind.
Färg

Black, Octane, Tundra

Storlek

M, L, XL

Du kanske också gillar

1.450 kr
843 kr
416 kr
317 kr
1.527 kr
1.127 kr
1.428 kr