Merrell Bravada Edge 2 Thermo Mid WP vinterkängor (dam)

980 kr1.798 kr

Bravada Edge 2 Thermo Mid WP vinterkängor är idealiska för aktiva kvinnor som behöver pålitliga skor för kalla och våta vinterförhållanden. Med vattentätt membran, fleecefoder och Quantum Grip™ gummisula klarar dessa kängor allt från stadsvandringar till tuffare terräng. Håll fötterna torra, varma och stödda oavsett väder.

Läs mer
Denna vara kommer med FRI FRAKT
Beskrivning
  • Vattentät och andningsbar: Bravada Edge 2 Thermo Mid WP är utrustade med ett vattentätt membran som håller fötterna torra och samtidigt tillåter fukt att avdunsta.
  • Hållbara och miljövänliga material: Skorna har en ovandel av vattentätt mockaläder och nylon, och använder 100% återvunna skosnören och remmar, samt ett fleecefoder och fotbäddsskydd som även dessa är gjorda av återvunnet material.
  • Lättviktig isolering: 100 grams lågvolymisolering ger både värme och komfort utan att öka vikten, vilket gör skorna idealiska för vinteraktiviteter.
  • Stabil och stöttande fotbädd: Kängorna har en uttagbar EVA-skum fotbädd, en Merrell Air Cushion i hälen för att absorbera stötar och förbättra stabiliteten, samt en gjuten nylonbågklämma för extra stöd.
  • Säkert fotfäste: Quantum Grip™ gummisula erbjuder ett utmärkt grepp på olika typer av underlag, medan 4mm djupa mönstrade dubbar ger ytterligare stabilitet och fotfäste i svår terräng.
Färg

Moonbeam

Storlek

37, 38, 39, 40, 41

Du kanske också gillar

778 kr
1.322 kr
2.314 kr
1.387 kr
306 kr
285 kr454 kr
2.999 kr
798 kr