Tretorn Alux Hybrid vinterkängor (unisex)

1.314 kr Rek. pris: 1.399 kr

Tretorn Alux Hybrid vinterkängor är idealiska för både män och kvinnor som söker stil och komfort under kalla, blöta vintrar. Tillverkade i PVC-fritt naturgummi med varmt syntetfoder, är de vattentäta och hållbara med förstärkt tå och häl. Perfekta för urbana miljöer där klassisk skandinavisk design och praktisk funktion möts.

Läs mer
Denna vara kommer med FRI FRAKT
Beskrivning
  • Material och tillverkning: Tretorn Alux Hybrid vinterkängor är handtillverkade i ett slitstarkt naturgummi och PVC-fria material, vilket ger ett miljövänligare alternativ utan att kompromissa med funktionaliteten.
  • Vattentäthet: Skorna är 100% vattentäta tack vare kombinationen av gummi och 3 mm neopren, vilket säkerställer skydd mot både regn och snö, utan behov av extra impregnering.
  • Isolering och komfort: Med ett varmt innerfoder av ull-polyestermix och ergonomiskt formad läst, erbjuder Alux Hybrid exceptionell värme och en utmärkt passform för maximal komfort under långa vintersammanträden utomhus.
  • Hållbarhet och stabilitet: Förstärkta häl- och tådelsområden ger ökad stabilitet och slitstyrka, vilket gör skorna till ett hållbart val för vinterbruk.
  • Praktiska funktioner: Med rejäla dragflikar och en löstagbar innersula blir skorna enkla att ta av och på, samtidigt som de möjliggör god ventilation och torkning mellan användningstillfällen.

Skötselråd

Du behöver inte impregnera dem, eftersom neoprenet och gummit i sig själv är vattentätt. Handtvätta dina hybridskor i ljummet vatten med en mjuk svamp eller trasa. Använd inga starka rengöringsmedel eller något som innehåller olja eller syra. När man använder skorna kan det bildas kondens inne i skon vilket gör att fodret blir fuktigt, så det är bra att ta ut innersulan för vädring och låta skon torka utan sula fram till nästa användning. Alla Tretorns hybridskor har därför löstagbar innersula.

Färg

Black

Storlek

36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46

Du kanske också gillar

438 kr
945 kr
1.679 kr
598 kr
691 kr
638 kr
-44%
Outlet
Det ursprungliga priset var: 1.515 kr.Det nuvarande priset är: 853 kr.
1.423 kr