Timberland Chocorua Tall Lace WP vinterkängor (dam)

1.457 kr

Timberland Chocorua Tall Lace WP är idealiska för den miljömedvetna som söker komfort och hållbarhet under vintern. Med EVA-mellansula och TimberDry™-membran håller de dina fötter torra och bekväma. Tillverkade av Premium Timberland®-läder och ReBOTL™-tyg med 50% återvunnen PET-plast, är dessa kängor utmärkta för kalla och blöta förhållanden.

Läs mer
Denna vara kommer med FRI FRAKT
Beskrivning
  • Vattentäta material: Timberland Chocorua Tall Lace WP vinterkängor är utrustade med TimberDry™ vattentät membranteknologi som består av 50% återvunnen PET-plast, vilket håller dina fötter torra i vinterväder.
  • Certifierat läder: Kängorna är tillverkade av premiumläder från ett lädergarveri certifierat med Silver eller högre av Leather Working Group, vilket säkerställer minskad energianvändning och bättre vatten- och avfallshantering.
  • ReBOTL™ Teknik: Innerfodret innehåller ReBOTL™ tyg tillverkat av minst 50% återvunna PET-plastflaskor, vilket bidrar till en mer hållbar produktionsmetod och minskning av miljöpåverkan.
  • EVA mellansula: Kängorna är designade med en EVA mellansula för extra komfort, vilket ger optimal stötdämpning och lättviktsprofil för bekvämligare steg vid längre användning.
  • Lättviktig konstruktion: Trots sin robusta vattentäta design är kängorna lätta, vilket gör dem idealiska för långa promenader i vintermiljöer utan att trötta ut fötterna.
Färg

Dark brown

Storlek

37.5, 38.5, 39.5, 37, 38, 39, 40, 41

Du kanske också gillar

1.999 kr
1.900 kr
343 kr
1.996 kr
4.201 kr