Piezotändare Optimus

(1 kundrecension)

140 kr

Optimus Piezotändare Sparky är en tändare för gasolkök som är så liten att du kan sluta handen om den. Perfekt för säker gasolköktändning!

Läs mer

5 i lager

Swish, kort, faktura eller delbetalning.

Swish
Visa
Mastercard
Artikelnr: BD158GNZZ Kategorier: , GTIN: 7612013189134
 • Snabb och säker gnista.
 • Enkel att hänga på och plocka av packningen.
 • Säkert avstånd från gasolkök.
 • Smart knapp för enhandständning.
 • Får plats i förvaringsväskan.

Gasolköktändare med smart och säker design

När du ska tända ditt stormkök vill du inte riskera att bränna fingrarna med gasolköktändaren. Piezotändare Spraky från Optimus är gjord med tanke på detta. Den har en tändarknapp längst upp på huvudet. Det betyder att du tänder utan att fingrar kommer för nära gas och gnista.

Det är inte en eldslåga som slår ut från tändaren för friluftsköket. En gnista som du knappt ser är allt som kommer att krävas för att gasen ska bli till eld. Ett tips är att skruva upp gasen lite mer så ordnas detta på första försöket!

En liten tändare för gasolkök som får plats

Många väljer att lägga i Piezotändare Optimus Sparky i förvaringsväskan för stormköket. Det kan bli ganska tajt men det är ofta fullt möjligt och då vet du precis var du har din tändare då du behöver den!

Annars kommer denna tändare för gaskök med ett band som du kan sätta fast den på med enkel klippfunktion. Du kan därmed hänga tändaren i bältet eller på väskan. Den lilla storleken gör att det här är ett självklart tillbehör för ditt gasolkök. Tändaren är inte större än ett litet paket med tändstickor eller en vanlig tändare, men den är mycket säkrare!

Bättre än tändstickor

Det finns god anledning till att välja en bra tändare för gaskök hellre än att ta med tändstickor. Tänk på att tändstickor kan bli blöta och förstörda och då blir det svårt att få eld ute i vildmarken. Ett friluftskök utan eld är inte mycket värt! Stormtändstickor är ett alternativ, men ska du tända stormköket ofta blir det lite dyrt.

Sparky är en pålitlig källa till gnistan som du behöver för att få igång matlagningen när du är långt ute i naturen och längtar efter en kopp kaffe eller varmkorv omedelbart bums!

Vem bör välja Optimus Piezotändare Sparky för gaskök?

Oavsett om du har ett Optimus gaskök eller ett annat märke är det viktigt att du kan tända gasolköket på ett smidigt och säkert sätt. Denna lilla tändare är bra att ha med när du ska ut och vandra eller campa. Den kan också fungera då du ska grilla med gasolgrill så det är inte bara för utflykter tändaren kan komma till god användning.

Det kan också vara bra att ha med Sparky i ett överlevnadskit. Då vet du att det kommer att vara enkelt att dra igång friluftsköket när du väl behöver det. Satsa eventuellt på fler än en Sparky tändare så att du aldrig behöver leta efter den!

Fakta

 • Vikt: 14 gram
 • Storlek: 70 x 25 mm
 • Avger gnista
 • Tänd-knapp på huvudsida
 • För gasolkök

1 recension av Piezotändare Optimus

 1. Eddie

  Riktigt bra och praktisk tändare. Har provat den och den fungerar lika bra till gasolköket som grillen. Levererades dagen efter jag beställde också!

Lägg till en recension

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]