Black Diamond Recon Stretch Pants skidbyxa (herr)

2.609 kr Rek. pris: 3.599 kr

Black Diamond Recon stretchskidbyxor erbjuder viktiga funktioner för att du ska hålla värmen och inte bli svettig. Moderna material och smarta egenskaper gör att du kan fokusera på det viktigaste, sporten förstås!

Läs mer
Denna vara kommer med FRI FRAKT
Artikelnr: N/A Kategorier: , , , ,
Beskrivning
  • Snölås
  • Blixtkedja för pjäxor
  • Vattentäta
  • Elektronikficka
  • Ventiler

Black Diamond Recon Stretch skidbyxor för män

Black Diamonds Recon skidbyxor är gjorda för vintersport när den kräver som mest. Samtidigt som de har en riktigt snygg design så är detta byxor som klarar de utmaningar du möter på berget eller i spåret.

Pudersnö är en barnlek för Recon skidbyxan. Den har ett integrerat snölås och en passform som gör att snö inte letar sig in till dina ben. Stretchmaterialet töjer sig i fyra riktningar. Det gör att du upplever rörlighet men bidrar också till den goda ventilationen som dessa skidbyxor har.

Varma och torra skidbyxor även då du svettas!

Utöver att tyget är gjort med BD.dry-tekniken för att andas utan att släppa in vatten och snö så får du ventiler längsmed byxbenen. Längs sidorna finns ventilation för att varm och fuktig luft från dina ben ska kunna ta sig ut. Detta utan att kall luft tar sig in.

Recon stretchskidbyxor passar alla väder

Det spelar ingen roll om solen skiner eller om en storm närmar sig. När du har Recon stretchskidbyxor på dig så är du beredd på alla väder. Du kan använda byxorna dagen lång och uppleva att de håller perfekt temperatur oavsett hur hårt vinden blåser.

Fickorna är smarta och bidrar till komforten. Det finns även en elektronikficka över högra låret. Så du kommer lätt åt mobilen om du behöver den.

Black Diamond gör säkra vintersportkläder

Idag är Black Diamond ett märke känt för riktigt bra vintersportkläder. De jobbar inte bara med innovativ teknik för rörlighet och värmehållning. Du kan till exempel se RECCO tekniken i dessa byxor som är unik och som gör att säkerheten mot snö ökar. Notera också att Black Diamond skidbyxor är designade med smart form på byxbenen med dragkedja så att du lätt kan få på och av pjäxor.

Fakta

Material Nylon, Elastan
Färger Svart, carbon,
Passform Avslappnad / lös
Vattentäthet 20 000
Vikt 711 gram
Storlekar M-XL
Färg

Black, Carbon, Mulled Cider, Tundra

Storlek

S, M, L, XL

Du gillar kanske också

You may also like