Black Diamond Coefficient Fleece Hoody fleecejacka (dam)

998 kr Rek. pris: 1.645 kr

Det optimala mellanlagret för dig som är aktiv. Tröjan består av ett innovativt fleecematerial med rutmönstrad insida som isolerar värme samtidigt som det effektivt transporterar bort fukten från kroppen.

Läs mer
Denna vara kommer med FRI FRAKT
Beskrivning
  • Fleecetröja i funktionell fleece
  • Utmärkt fukthantering och andningsförmåga
  • Perfekt som mellanlager
  • Av Bluesign-certifierat tyg

Komfortabel och funktionell fleecetröja för dam

Coefficient Fleece Hoody är en fleecetröja av Bluesign-certifierad Polartec® Power Grid™, en blandning av polyester, nylon och elastan. I kombination med det innovativa invändiga rutnätet ger det dig ett mellanlager med imponerande fukthantering och andningsförmåga.

Tack vare sin kroppsnära passform sitter Coefficient Fleece Hoody bekvämt under ditt yttre klädlager. Den är dessutom både lätt och packbar, vilket gör att den utan problem får plats i väskan eller packningen.

Flera finesser för ökad komfort

Förutom att vara funktionell är Coefficient Fleece Hoody också en mycket komfortabel fleecetröja med flera uppskattade finesser. Den har till exempel en huva som passar under hjälmen samt en hög krage som ger ett extra bra väderskydd i kallare temperaturer.

Här finns också en praktisk bröstficka med blixtlås där du kan förvara nycklar eller andra viktiga tillhörigheter. Dragkedjan löper över hela framsidan och ärmarna har integrerade tumöglor som dels skyddar mot drag, men som också håller tröjan på plats.

För vem passar Black Diamond Coefficient Fleece Hoody?

Coefficient Fleece Hoody kan vara ett bra val för dig i jakt på ett bekvämt och funktionellt mellanlager. Materialet har en god andningsförmåga och fukthantering, vilket är fördelaktigt för dig som sysslar med mer intensiva aktiviteter, exempelvis skidsporter.

Tröjan är dock inte bara lämpad för utomhusaktiviteter, utan passar minst lika bra att använda som en extra funktionell vardagströja.

Fakta Black Diamond Coefficient Fleece Hoody

Storlekar: XS – XL
Passform: Normal
Vikt: 268 g
Material: 51% polyester, 36% nylon, 13% elastan
Färg

Azurite, Black, Blackberry, Dark Patina, Ice Pink

Storlek

XS, S, M, L, XL

Du gillar kanske också

You may also like