Black Diamond Technician Pro Alpine Pants byxor (herr)

1.221 kr

Specialanpassad klätterbyxa för herr med avancerad teknologi. Utformad för att klara den mest tekniska terrängen med fyrvägsstretch för optimal komfort.

Läs mer
Denna vara kommer med FRI FRAKT
Artikelnr: N/A Kategorier: , ,
Beskrivning
  • Black Diamonds mest avancerade klätterbyxa
  • GTT Empel™-teknik med överlägsen prestanda
  • Fyrvägsstretch för ökad rörelsefrihet
  • God värmeledning och andningsförmåga
  • Välplacerade fickor

Avancerad klätterbyxa för teknisk terräng

Technician Pro Alpine Pants är Black Diamonds mest avancerade klätterbyxa med innovativ teknologi och en noggrant genomtänkt design. Byxan är tillverkad av dubbelvävd nylon med fyrvägsstretch, vilket ger oslagbar styrka och komfort.

Det stretchiga materialet och byxans förböjda knän i kombination med den justerbara midjan och bensluten ger dig optimal rörelsefrihet i teknisk terräng. Du har också flera välplacerade fickor samt reflekterande logotyper för bättre synlighet i mörker.

God väderbeständighet

Technician Pro Alpine Pants är utrustade med Black Diamonds GTT Empel™-teknik. Det här är en revolutionerande PFC-fri impregnering som dels presterar bättre än andra impregneringslösningar, men som också är mer hållbar.

Utöver GTT Empel™-tekniken är byxan även utvecklad med grafen-teknologi, ett superlätt material som förbättrar värmeregleringen såväl som andningsförmågan. Allt detta gör Technician Pro Alpine Pants till en pålitlig byxa, oavsett väder.

När passar Technician Pro Alpine Pants?

Black Diamond Technician Pro Alpine Pants är en oslagbar byxa för dig som ska röra dig i mer teknisk terräng. Det beror framför allt på de hållbara och väderbeständiga materialen, men också på den goda passformen som ger dig full rörelsefrihet och flexibilitet.

Byxan passar förstås även bra för andra utomhusaktiviteter, exempelvis vandring. Om du värdesätter komfort och funktion är Technician Pro Alpine Pants kort sagt ett bra val.

Fakta Black Diamond Technician Pro Alpine Pants

Storlekar:28 – 38
Passform:Normal
Material:69% nylon, 19% polyester, 12% elastan
DimensionerN/A
Färg

Black, Dark Curry, Steel Grey

Storlek

28, 30, 31, 32, 33, 34, 36, 38

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Black Diamond Technician Pro Alpine Pants byxor (herr)”

Du gillar kanske också

You may also like