Black Diamond Element Hoody fleecejacka (herr)

1.378 kr Rek. pris: 2.299 kr

Den perfekta fleecejackan för äventyrsälskaren. Den är tunn och smidig. Samtidigt värmande och vattenavvisande tack vare ytbehandling med DWR, fri från PFC. Mellanlager eller ytterplagg beror på väder och aktivitet. Tålig jacka som andas.

Läs mer
Denna vara kommer med FRI FRAKT
Beskrivning
  • Avvisar effektivt vatten och smuts
  • Skön hoodie med elastisk öppning
  • 2 fickor avsedda för klättersele
  • Smidig och lätt att röra sig i
  • Material som andas

En fleecejacka med många användningsområden

Black Diamonds Element Hoody är en snygg och smidig fleecejacka som passar till de flesta tillfällen. Ytterlagret är behandlat med DWR (durable water repellent) som gör den till en vädertålig och smutsavvisande jacka. Den passar lika bra till en väderomväxlande dag i skidbacken som till klätteräventyret. Till vår och höst är den ett utmärkt funktionsplagg till vardags.

Fleecetröjan har en mjuk dragkedja som avslutas med ett skydd mot hakan, och luvan med sin elastiska öppning går att trä över hjälmen.

Ett mellanlager som andas

Element Hoody är trots sina värmande förmågor väldigt tunn och väger bara 490 gram. Perfekt att packa ner i väskan och ta fram som mellan- eller extralager om kylan biter i. Den har två handfickor som är kompatibla med klättersele och rymmer en proteinbar eller två, för den som behöver fylla på med energi.

Jackan har en rak passform och mäter 73,5 cm från högst upp på axeln till avslut där du kan justera passformen med en dragsko.

Black Diamond är passionerade äventyrare

Sedan 1957 har Black Diamond vuxit till att bli ett av våra mest omtyckta märken för äventyrs- och funktionskläder. Företaget består av ett gäng passionerade skid- och klätterentusiasten, men det gemensamma drivet att skapa hållbara kläder för likasinnade. Black Diamond lyckas gång på gång att förena ”fashion with function”.

En stark natur och hållbar miljö är en förutsättning för ett aktivt liv utomhus och därför ser man till att använda sig av hållbara och miljövänliga materialval och processer. Med sin bas i Salt Lake City, Utah, sitter de mitt i naturen och skapar innovativ utrustning för utmanande berg.

Fakta

Vikt: 490 g
Material: Polyesterfleece med yta av DWR (90% Polyester, 10% Elastan)
Säsong: Året runt
Storlekar: S – XL
Färger: Black, Tundra, Azurite
Passform: Regular
Färg

Amber, Black, Indigo, Tundra

Storlek

S, M, L, XL

Du gillar kanske också

You may also like