Black Diamond Stormline Stretch Rain Shell skaljacka (dam)

Det ursprungliga priset var: 1.304 kr.Det nuvarande priset är: 652 kr.

Stretchig regnjacka för dam med fullgott väderskydd, god andningsförmåga och skön passform. Packas enkelt ihop i den högra jackfickan för extra smidig förvaring.

Läs mer
Beskrivning
  • Vädertålig skaljacka från Black Diamond
  • Vattentäta YKK-dragkedjor
  • Stretchig för full rörelsefrihet
  • Hjälmkompatibel huva
  • Smidig att packa ihop

Vädertålig skaljacka för alla utomhusaktiviteter

Stormline Stretch Rain Shell är en funktionell damjacka av BD.dry™, ett avancerat och andningsbart nylonmaterial som står emot både vind och väta. Det gör den lämplig för diverse utomhusaktiviteter där vädret plötsligt kan slå om.

Den högkvalitativa YKK-dragkedjan är vattentät och löper längs hela framsida. Jackan har dessutom en hög krage som skyddar mot vind, en klätterhjälmskompatibel huva och två sidofickor, även de utrustade med blixtlås.

Rör dig fritt i terrängen

Stormline Stretch Rain Shell har en normal passform och det stretchiga gör att du kan röra dig fritt, även i mer teknisk terräng. Modellen har även justerbara ärmslut och midja som gör att du kan stänga ute både kyla och väta.

En stor fördel med Stormline Stretch Rain Shell är den smidiga förvaringen. Jackan väger inte mer än 270 gram och kan dessutom packas ihop i den ena sidofickan. Med hjälp av karbinhaken kan du enkelt fästa den i packningen, på ryggsäcken eller i selen.

När passar Stormline Stretch Rain Shell?

Om du vill ha en skaljacka som skyddar mot väder och ger dig full rörelsefrihet kan Stormline Stretch Rain Shell från Black Diamond vara något för dig. Jackan är utformad för att erbjuda optimal komfort och passar lika bra på vandringen som på löpturen i skogen.

Extra passande kan modellen vara för dig som sysslar med klättring eftersom den har en klätterhjälmskompatibel huva. Det ger dig ett extra bra skydd om vädret slår om när du befinner dig mitt i på klippväggen. Du kan också fästa den i selen för extra enkel åtkomst.

Fakta

Storlekar: XXS – XL
Passform: Normal
Vikt: 270 g
Dragkedja: YKK
Material: 100% nylon
Färg

Aloe, Black, Blackberry, Cerulean Blue, Cherrywood, Dark Patina, Ink Blue, Laurel Green, Octane, Pomegranate, Chalk Pink

Storlek

XXS, XS, S, M, L, XL

Våra favoriter

-46%
Det ursprungliga priset var: 298 kr.Det nuvarande priset är: 160 kr.
5.392 kr
118 kr
2.288 kr
-30%
Det ursprungliga priset var: 2.222 kr.Det nuvarande priset är: 1.555 kr.
348 kr448 kr