Black Diamond Vision Hybrid Hoody (dam)

Det ursprungliga priset var: 2.319 kr.Det nuvarande priset är: 1.160 kr.

Slitstark och andningsbar jacka med återvunnen PrimaLoft Cross Core-isolering och PFC-fri impregnering. Ger dig optimal rörelsefrihet i teknisk terräng.

Läs mer
Denna vara kommer med FRI FRAKT
Beskrivning
  • Vädertålig jacka med god andningsförmåga
  • 60 g PrimaLoft Cross Core-isolering
  • Ultrahållbart japanskt LCP-förstärkt tyg
  • Smarta fickor och klätterhjälmkompatibel huva

Funktionell jacka för alla utomhusäventyr

Black Diamond Vision Hybrid Hoody är en funktionell jacka som passar lika bra på tuffare vandringar som i alpina miljöer. Jackan har en normal passform med hellång dragkedja och är utformad för att ge dig bästa möjliga rörelsefrihet, även i mer teknisk terräng.

Den återvunna PrimaLoft Cross Core-isoleringen håller dig varm när temperaturen faller samtidigt som dess goda andningsförmåga håller dig sval i varmare klimat. Det gör Vision Hybrid Hoody passande för de flesta typer av outdooraktiviteter.

Slitstark med smarta funktioner

Vision Hybrid Hoody är tillverkad i hållbart japanskt LCP-förstärkt tyg, vilket förebygger slitage i områden som är extra utsatta för nötning. Jackan har också en PFC-fri impregnering som ger ett ännu bättre väderskydd om väderförhållandena plötsligt skulle ändras.

Utöver det är Vision Hybrid Hoody utrustad med flera smarta fickor, varav två handfickor på vardera sida, en bröstficka och en invändig droppficka. Du har också elastiska muddar vid fållen och ärmsluten samt en hjälmkompatibel huva.

För vem passar Black Diamond Vision Hybrid Hoody?

Om du söker en pålitlig och funktionell jacka som klarar av de flesta väder kan Vision Hybrid Hoody från Black Diamond vara en passande modell. För dig som klättar kan jackan vara extra fördelaktig eftersom både fickor och hjälm är klätterkompatibla.

Vision Hybrid Hoody kan också vara ett bra val för dig som värdesätter hållbarhet. Jackan är tillverkad av högkvalitativa, Bluesign-certifierade material och har en återvunnen PrimaLoft Cross Core-isolering

Fakta

Storlekar: XS – L
Passform: Normal
Vikt: 321 g
Material: Nylon, polyester
Färg

Black

Storlek

XS, S, M, L

Våra favoriter

973 kr
416 kr
1.716 kr
2.299 kr
2.999 kr
298 kr
1.016 kr
1.838 kr