Marmot Anderson Lightweight flanellskjorta (herr)

487 kr Rek. pris: 720 kr

En lätt och bekväm flanellskjorta med inbyggt UV-skydd, UPF 50. En skön klassiker som hittar sin plats i varje friluftsmänniskas packning men som även fungerar utmärkt till vardags.

Läs mer
Notera
För outlet-varor gäller ångerrätten enbart i 14 dagar.
Artikelnr: N/A Kategorier: , , ,
Beskrivning
  • UPF 50
  • Snabbtorkande
  • Material som andas
  • Väger endast 230 g
  • Återvunnen polyester

Bekväm skjorta i flanell

Marmot Anderson Lightweight flanellskjorta är först och främst ett bekvämt plagg som passar i alla sammanhang. Ta med den på resor, vandra i den eller ha den i vardagen, den här skjortan funkar i alla lägen. Den är gjord på dubbelborstad flanell för komfort.

Inbyggt solskydd

Skjortan har ett ultraviolett skydd med faktor 50. Kragen är av varianten button-down och på bröstet finns en ficka. Den kommer i flera färgkombinationer för att du ska hitta din favorit.

Marmot för komfort

Marmot gör kläder som framför allt ska vara sköna att bära. Deras fokus på rörlighet kommer från att de startade som en leverantör av utrustning och kläder för äventyrare och människor som värderade friluftsliv högt. Det gör att du kan känna dig trygg i att deras kläder inte begränsar dig i din aktivitet, samtidigt som du alltid får ett snyggt plagg med genomtänkt design.

Marmot har även utrustning i sitt sortiment och är många gånger den enda leverantör du behöver för att vara fullt utrustad för ett aktivt liv.

Fakta

Vikt: 230 g
Material: 54% bomull, 46% återvunnen polyester
Säsong: Året runt
Passform: Regular
Storlekar: S – XXL
Färger: Copper, Dark Azure, Sandbar, Shetland
Färg

Copper, Dark Azure, Sandbar, Shetland

Storlek

S, M, L, XL, XXL

Du gillar kanske också

You may also like