super.natural Base 3/4 Tight 230 – underställ (byxa, dam)

406 kr Rek. pris: 749 kr

Snabbtorkande och funktionell underställsbyxa för dam i 3/4-modell med merinoull. Elastiskt midjeband för optimal passform. Bra val i skidbacken.

Läs mer
Notera
För outlet-varor gäller ångerrätten enbart i 14 dagar.
Beskrivning
  • Snabbtorkande underställsbyxa
  • 3/4-modell passar perfekt i skidbacken
  • Transporterar effektivt bort fukt
  • Antibakteriella egenskaper

Funktionell underställsbyxa för dam

Base 3/4 Tight 230 från super.natural är en funktionell underställsbyxa för dam i  3/4-modell. Det gör dem extra passande i skidbacken då längden förhindrar att pjäxorna skrynklar. Tightsen har även ett elastiskt midjeband och diskreta sömmarna för ännu bättre komfort.

Materialet består av 47 procent merinoull och 47 procent syntetfiber + 6 procent elastan. Det gör byxorna snabbtorkade samtidigt som de transporterar bort fukt för att hålla dig varm och torr. Med en viktklass på 230 passar Base 3/4 Tight 230 bra att använda även under årets kallaste dagar.

Varför välja underställ av merinoull?

Merinoull är ett unikt naturmaterial med en mängd fördelar. Ullen kommer från merinofåret och är känt för sina mjuka och tunna fibrer. Fibrernas krulliga struktur skapar dessutom små luftfickor, vilket bidrar till ullens värmande egenskaper och goda fukthantering.

Utöver det kliar inte merinoull som vanlig ull kan göra och den har dessutom antibakteriella egenskaper. Det gör att den motverkar dålig lukt i kläderna, så att du kan använda dem längre utan att behöva tvätta dem. Merinoull har även ett naturligt UV-skydd.

super.natural erbjuder högkvalitativa funktionsplagg

super.natural grundades 2012 i Schweiz med visionen att utveckla funktionskläder som både är bekväma, hållbara och mångsidiga. Genom att blanda natur- och syntetfiber har supernatural utvecklat merinomix, ett material som ger dig det bästa av två världar.

Merinoull erbjuder en oslagbar temperaturreglering och fukthantering samtidigt som det har antibakteriella egenskaper. Syntetfiber är istället slitstarkt, snabbtorkande och tål maskindisk. Merinomixen är därmed ett optimalt material för alla typer av utomhusaktiviteter.

I dagsläget består super naturals produktutbud av allt ifrån sport-kläder och underkläder till ytterkläder och vanliga vardagskläder, både för herr och dam.

Varför ska man använda underställ?

Understället utgör det innersta lagret kläder när du klär dig efter lager på lager-principen. Dess främsta uppgift är att transportera bort fukt för att hålla dig torr. På så sätt hjälper understället kroppen att hålla värmen längre.

Ett underställ passar extra bra dig som ska utföra intensiva aktiviteter i vinterklimat och som kommer att bli svettig. Blir du blöt kommer du snabbt att börja frysa, något som ett högkvalitativt underställ, exempelvis från super.natural, kan förebygga.

Fakta

Storlekar: XS – XL
Färg: Svart
Typ av plagg: Underställ, byxa 3/4
Material: 47% merinoull, 47% polyester, 6% elastan
Viktklass: 230
Skötselråd: Tvättas i 40 grader, går att torktumla, stryks vid låg temperatur
Färg

Jet Black, Navy Blazer

Storlek

XS, S, M, L, XL

Våra favoriter

402 kr
268 kr
-30%
Det ursprungliga priset var: 748 kr.Det nuvarande priset är: 524 kr.
-30%
Det ursprungliga priset var: 1.594 kr.Det nuvarande priset är: 1.116 kr.
276 kr
850 kr