super.natural Adventure Track mellanlager tröja (herr)

986 kr Rek. pris: 1.749 kr

Mellanlagertröja i herrmodell från super.natural med skön passform. Tillverkad av mjuk merinomix för att hålla dig varm även vid lägre temperaturer.

Läs mer
Denna vara kommer med FRI FRAKT
Notera
För outlet-varor gäller ångerrätten enbart i 14 dagar.
Artikelnr: N/A Kategorier: , , , ,
Beskrivning
  • Mjukt mellanlager för herr
  • God temperaturreglering
  • Antibakteriella egenskaper
  • Skön passform
  • Enkel förvaring via bröstficka

Mellanlager för herr av merinomix

Adventure Track är en mellanlagertröja för herr från super natural som hjälper dig att hålla kvar kroppsvärmen när temperaturen faller. Den går dock även bra att använda året runt som ett tunnare yttre klädlager.

Tröjan har en komfortabel passform med en krage, bröstficka och en hellång dragkedja som du kan öppna upp för bättre ventilation.

Den mjuka merinomixen ger Adventure Track en god andningsförmåga samtidigt som den förebygger dålig lukt. Därmed behöver du inte tvätta den lika ofta, vilket kan öka dess livslängd. Adventure Track tål dock både tvättmaskin, torktumlare och strykjärn.

Mellanlager håller kvar kroppsvärmen

Oavsett om du ska vistas utomhus längre eller kortare perioder kan det vara bra att klä sig i flera lager. På så sätt kan du enkelt lägga till eller ta bort klädesplagg beroende på hur varm eller kall du blir.

En mellanlagertröja kan vara en bra investering för aktiviteter i vinterförhållanden. Den skapar nämligen ett isolerande lager med luft nära kroppen som värms upp av din kroppsvärme. På så sätt kan du hålla dig extra varm längre.

Merinoull är den finaste ullen

Merinoull kommer från merinofåret och har många fördelaktiga egenskaper. Förutom att vara mjukare och tunnare än vanlig ull har merinoullen antibakteriella egenskaper som motverkar dålig doft. Den har även ett naturligt UV-skydd och utmärkt fuktreglering.

En anledning till att merinoull ofta används i funktionskläder är på grund av dess unika struktur. Fibrerna i ullen är nämligen krulliga, vilket skapar små fickor med luft som värms upp av din kroppsvärme. Det ger också materialet en utmärkt andningsförmåga.

Storlekar: XS – XXL
Färg: Svart
Material: 30% merinoull, 67% polyester, 3% elastan
Skötselråd: Tvättas i 40 grader, går att torktumla, stryks på låg temperatur
Storlek

S, M, L, XL, XXL

Du gillar kanske också

You may also like