Marmot Refuge Pro Jacket (herr)

3.311 kr

Marmot Refuge Pro är en skidjacka med unik design. Denna jacka för herrar håller snö, tö och blåst ute men ser samtidigt till att du inte blir svettig. Passformen är som klippt och skuren för vintersport.

Läs mer
Denna vara kommer med FRI FRAKT

Swish, kort, faktura eller delbetalning.

Swish
Visa
Mastercard
  • Lättviktig
  • Huva för hjälm
  • Vatten- och vindtät
  • Snö-kjol
  • PitZips ventilation

Marmot Refuge Pro skidjacka är varm och torr

Aktiviteter i snö ställer stora krav på vinterjackan. Då det är kallt och blåsigt utomhus behöver du ju ett gott vindskydd. Marmot Refuge Pro är gjord av 100% återvunnen polyester som har behandlats med NanoPro tekniken.

Det här betyder i grund och botten att tyget håller dig varm samtidigt som det andas. Tekniken sörjer för att jackan inte väger mycket trots att den håller värmen så effektivt. Det är det som gör att du kan ha den i snöfall, regn och då du kör pudersnö utan att du blir blöt och kall.

Sömmarna har tejpats till 100% vilket leder till det goda vindskyddet och att vatten inte kan ta sig in. Samtidigt har du den unika PitZips tekniken som fungerar som ventilation för att varm och fuktig luft ska kunna ta sig ut. Notera också att framsidans dragkedja kan öppnas i båda riktningarna så att du kan justera luftinsläppet.

Smart huva för hjälm och säkra fickor

Huvan på denna skidjacka är utformad för att vara kompatibel med vanliga hjälmar. Du kan alltså täcka nacke och halspartiet trots att du har hjälm på dig. Det går att justera huvan så att den sitter perfekt.

Skidjackan har bröstfickor med dragkedjor där du kan ha värdesaker och mindre prylar du vill ha med dig. I och med att fickorna är vattentäta så kan du lita på att det du stoppar i dem inte förstörs av regn eller snö som smälter.

Marmot är synonymt med komfort och innovation

Marmot är ett amerikanskt företag som sedan starten 1974 har tagit fram bekväma kläder och utrustning för det alpina klimatet. De har till exempel utrustat skidjackan Refuge Pro med snö-kjol på insidan. Den sitter tajt och bekvämt omkring din midja så att snö inte kan ta sig in. Perfekt om du ska åka i djup pudersnö!

Fakta om Marmot Refuge Pro Jacket

Material100% återvunnen polyester
FärgerGrön, sand/svart, gul/orange
Vikt797 gram
Vattentäthet20 000 mm
Ånggenomsläpplighet (MVTR)20 000
StorlekarS-XL
Färg

Foliage, Shetland, Yellow Gold

Storlek

S, M, L, XL

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Marmot Refuge Pro Jacket (herr)”