Marmot Hype Down Hoody dunjacka (herr)

2.555 kr Rek. pris: 3.500 kr

Dunjacka som passar som ytterlager eller som ett värmande lager under en skaljacka. Den är lätt att packa ned och har många smarta detaljer som gör att den passar de flesta vinteraktiviteter.

Läs mer
Denna vara kommer med FRI FRAKT
Beskrivning
  • Lätt att packa ned, levereras med en förvaringspåse
  • Huva med elastisk kant
  • Fickor med dragkedja
  • Ärmar som sluter om handleden
  • Varm utan att ta så mycket plats

Vindtät och vattenavstötande dunjacka

Dunjackan Hype Down Hoody från Marmot är en jacka utvecklad för vinteraktiviteter där du utsätts för vind, vatten och kyla. Den är tillverkad av återvunnen nylon och använder elastiska kanter vid ansikte, höft och händer för att hålla dig varm och torr.

Jackan har en lättviktig dunfyllning för värme och ett lager Pertex Quantum®-tyg som gör att den är vindtät, samtidigt som den står emot väta och snö utan att tappa sin andningsförmåga.

Lätthanterlig och smidig

Jackan är med sina 390 gram lätt och den tar mycket liten plats när den packas ned i den medföljande förvaringspåsen. Den är därför ett bra val när utrymmet är begränsat eller när det är viktigt att packningen inte blir för tung.

Jackan har fickor med dragkedja på utsidan samt stora nätfickor på insidan för förvaring av lite mer skrymmande saker så som handskar eller mössa när de inte behövs. Detaljerna med elastisk dragskojustering kring ansikte, höft och händer håller ute vind, snö och kyla, samtidigt som de hjälper till att hålla jackan på plats vid rörelse.

Klassiker från Marmot

Marmots kläder utgår alltid från ett aktivt liv och deras utgångspunkt för just denna jacka var att skapa ett värmande plagg som passade klättring. Jackans många fina detaljer och snygga design gör dock att den passar många fler aktiviteter och tillfällen.

Marmot grundades på 1970-talet av friluftsfantaster och har idag ett brett utbud av kläder, väskor och utrustning för ett aktivt friluftsliv. Alla produkter tas fram med komfort, funktion och hållbarhet som ledord.

Fakta

Vikt: 390 g
Material: 100% återvunnet nylon ripstop
Säsong: Vinter
Storlekar: S – XXL
Färger: Black, Arctic Navy/Dark Azure, Foliage
Passform: Regular
Färg

Arctic Navy/Dark Azure, Black, Foliage

Storlek

S, M, L, XL, XXL

Våra favoriter

2.987 kr
1.095 kr
-75%
Det ursprungliga priset var: 734 kr.Det nuvarande priset är: 184 kr.
Outlet
1.250 kr
1.434 kr
-40%
Det ursprungliga priset var: 945 kr.Det nuvarande priset är: 567 kr.
Outlet
1.000 kr
-40%
Det ursprungliga priset var: 1.334 kr.Det nuvarande priset är: 800 kr.