Marmot Wm‘s Fairfax Boyfriend Midweight flanellskjorta (dam)

532 kr Rek. pris: 1.128 kr

Marmot Wm‘s Fairfax Boyfriend Midweight är en mjuk och bekväm flanellskjorta för damer som passar lika bra hemma som då du är ute och campar. Stilen är klassisk och passformen god. Håll värmen med flanellskjorta när temperaturen sjunker utomhus!

Läs mer
Notera
För outlet-varor gäller ångerrätten enbart i 14 dagar.
Beskrivning
  • Snygg design
  • Dubbel-borstad flanell
  • Återvunnen polyester
  • Med ficka
  • Mjukt tyg

Marmot Wm’s Fairfax Boyfriend flanellskjorta

Marmot har designat en rad plagg för personer som vill hålla värmen inomhus och utomhus under vinterperioden. Marmot Wm‘s Fairfax Boyfriend Midweight är en flanellskjorta för damer med klassisk design. Den är varm och sitter på ett ledigt sätt så att du kan röra på dig obehindrat.

Tanken med denna skjorta är att du kan använda den utomhus under vår och höst då det är kyligare men kanske inte så kyligt att du behöver en fodrar flanellskjorta. Skjortan passar mycket bra för utflykter i skogen såväl som camping och vanligt trädgårdsarbete.

En flanellskjorta av återvunnet material

När vi ser på kläder från Marmot så är de ofta gjorda av återvunnen polyester. Den här flanellskjortan är inget undantag. 43 procent av skjortans tyg är återvunnen polyester-flanell. För att du ska få en mjuk och skön känsla mot huden så har man dubbel-borstat flanellen. Tillsammans med bomull så blir det en varm och skön skjorta som är gjord med omtanke om miljön.

Bekväm passform och fina detaljer

Det här är som sagt en klassisk flanellskjorta för dam med knappknäppning framtill. Passformen är ledig och du får en rak nedre kant. Därmed passar skjortan bra ihop med dina favoritjeans såväl som med dina vandrarbyxor. Många upplever att designen passar i stort sett med alla typer av byxor såväl som med kjolar.

Om du ska ge dig ut på vandring eller utflykt i skogen så kommer du att uppskatta ledigheten denna skjorta förser dig med. Det finns en ficka men notera att den inte har någon knapp för förslutning som andra Marmot flanellskjortor för dam har.

Marmot tillverkar kläder och utrustning för kallare väder

Sedan 1974 har det amerikanska företaget Marmot sysslat med design av varma och bekväma vinterkläder. De designar också utrustning för camping och friluftsliv. Det finns en röd tråd genom alla produkter och kläder från detta företag. Den är att de har tagits fram med unika material som håller värmen men andas och tillåter den rörlighet som du behöver oavsett om du ska campa, åka skidor eller skotta snö.

Fakta

Material 57 % bomull, 43% återvunnen polyester
Passform Normal
Färger Sand, blåmönstrat
Vikt 250,9 gram
Storlekar XS-XL
Färg

Active Navy, Sandbar

Storlek

XS, S, M, L, XL

Du gillar kanske också

You may also like