Marmot Wm‘s Ridgefield Heavyweight Sherpa (dam)

599 kr

Marmot Wm’s Ridgefield flanellskjorta med mjukt Sherpa-foder är perfekt för kalla vinterdagar såväl som utomhusaktiviteter under vår och höst. Designen är snygg och bekväm och du kan välja klassiskt flanellskjortamönster eller enfärgad skjorta.

Läs mer
Beskrivning
  • Snygg vinterskjorta
  • Bomull som andas
  • Slitstark
  • Isolerande Sherpa-foder

Marmot Wm’s flanellskjorta är slitstark

När du vill ha en varm flanellskjorta som tål lite mer kan Marmot Wm’s Ridgefield flanellskjorta vara ditt bästa val. Stilen är snygg och bekväm och du kan bära skjortan utan någon jacka under kyligare vår- och höstdagar utomhus.

Knapparna är utformade för att klara flitig användning och det naturliga slitage som skjortan utsätts för när du använder den för utomhusaktiviteter. Blandningen av bomull och polyester bidrar med styrka samtidigt som du lätt kan tvätta skjortan i maskin.

En vinterskjorta med snygg och smart design

Om du tycker att flanell är bästa materialet för kalla dagar är det klart att du kommer att trivas med Marmot Wm’s Ridgefields vinterskjorta. Den har en tidlös design som passar bra både för kvinnor och män.

Notera att du får viktiga detaljer som två fickor för att få med dig mindre saker. Dessa fickor är utformade för att det du tar med dig inte kommer att ramla ur bara för att du rör på dig. Det är bara att sluta till med knappen som finns på varje ficka.

En varm och gosig flanellskjorta för vintern

Det som gör att Marmot Wm’s Ridgefield flanellskjorta klarar kylan så väl är det syntetiska Sherpa-fodret. Det kommer att hålla din kroppsvärme kvar nära din kropp. Fodret är mjukt och känns bra mot din hud. Det har borstats två gånger med särskild teknik för att du ska få en len känsla. Skjortans tyg kommer att andas så att du slipper få en svettig känsla då du jobbar upp värmen med diverse aktiviteter utomhus och inomhus.

Vinterkläder från Marmot sedan 1974

Det som idag är ett världsberömt amerikanskt företag började som ett litet studentprojekt. Två studenter med ett intresse för klättring ville ta fram bra kläder och utrustning. Detta projekt har sedan dess växt och idag är Marmot ett märke som är känt för kläder och utrustning som passar perfekt i alpina klimat.

Fakta om Marmot Wm’s Ridgefield flanellskjorta för dam

Material58 % bomull, 42% återvunnen polyester
FoderSyntetisk Sherpa
PassformNormal
FärgerGrön, blågrönt mönster
Vikt701,6 gram
StorlekarXS-XL
Färg

Military Green, Nori

Storlek

XS, S, M, L, XL

Du gillar kanske också

You may also like