Marmot Wm‘s Slingshot skidjacka (dam)

2.018 kr Rek. pris: 4.200 kr

Marmot Wm’s Slingshot är en skidjacka som håller dig varm utan att det blir svettigt. Med viktiga funktioner som kardborreband och dragsnöre håller du snö och blåst på avstånd. Skidjackan är vattentät och är gjord med fin passform och mjukt material.

Läs mer
Denna vara kommer med FRI FRAKT
Notera
För outlet-varor gäller ångerrätten enbart i 14 dagar.
Beskrivning
  • Vattentät
  • Snölås
  • Fickor med dragkedja
  • Lättviktig

Marmot Wm’s Slingshot skidjacka är varm men torr

När du är aktiv utomhus kalla dagar så blir det ju lätt varmt under skidjackan. Marmot Wm’s Slingshot skidjacka har utformats med tanke på detta. Dels så får du riktigt fin vattentäthet och det särskilt vid händer, över bröst och vid fickor. Dels så kommer polyestermaterialet att släppa luften in och ut. Det motverkar en svettig känsla.

Marmot använder sig av NanoPro-tekniken för denna jacka. Det är det som gör att den både är vattentät och andas. Värmen hålls på ett mycket bra sett med särskilt foder som också är designat med NanoPro. Utöver detta har du dunfyllning som väger 178 gram och bidrar med fin isolering mot kyla.

Ingen snö vid handleder, hals eller fickor

Oavsett om du skottar, leker i snön eller kör offpist så vill du ju helst hålla snön på rimligt avstånd från din hud. Vid handlederna har Marmot Wm’s Slingshot skidjacka kardborreband som du sluter till med. Detta fungerar som ett fint snölås.

Du har också snörning som du kan dra åt så att både snö och vind stannar på utsidan av jackan. Vad gäller fickorna så är de också vattentäta. Det är bra att veta när du vill få med dig viktiga dokument som inte får skadas av snö och tö. Det finns även blixtlås som förhindrar att viktiga saker som nycklar ramlar ut när du är aktiv.

Skidjackan är gjord av återvunnen polyester

Marmot har valt att använda återvunnen polyester för att tillverka denna skidjacka. Det innebär att den är gjord med tanke på miljö. Samtidigt är polyester ett mjukt och skönt material som torkar snabbt. Därmed är det lätt att hålla skidjackan fräsch och redo för nästa äventyr!

Marmot tillverkar utrustning och kläder för kalla klimat

Sedan 1974 har Marmot försett världens friluftsfolk med kläder och utrustning. De jobbar särskilt med smarta material som hjälper dig att hålla värmen utan att det blir svettigt. Marmot är ett amerikanskt företag men deras utrustning och kläder för alpint klimat används i många olika länder av professionella idrottare såväl som av privatpersoner som vill ha hög kvalitet på vinterkläderna.

Fakta

Material Återvunnen polyester, NanoPro
Foder Dun 700 Fill Power
Passform Normal / regular
Färger Svart, Copper/Cairo
Vikt 1100 gram
Storlekar XS-XL
Färg

Copper/Cairo, Svart

Kön

Dam

Storlek

XS, S, M, L, XL

Du gillar kanske också

You may also like